ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Landerundrejser bookes nu online


De indholdsrige landerundrejser under titlen ”Discover by Apollo”, hvor man som rejsende oplever en række højdepunkter i et givent land, bookes i højere og højere grad online. I snit bookes mellem seks og syv rundrejser nu elektronisk og det til trods for, at online-servicen først blev lanceret i vinter. Vintersalget af rundrejser 08/09 ligger tilmed stabilt i forhold til sidste år

Danskerne, og især +50 gruppen, tager stadigvæk på rundrejser til eksotiske himmelstrøg og det til trods for begyndende lavkonjunktur i det danske samfund. Der er dog en forskel fra tidligere. De indholdsrige, længerevarende rundrejser, hvor de rejsende tages med til de mest interessante kulturelle og historiske seværdigheder, bookes i stigende grad online. Således kan Apollo konstatere, at mellem seks og syv rundrejser nu bookes elektronisk på www.apollorejser.dk. Det er hovedsageligt ’det grå guld’, som er med på rundrejserne, da turene typisk ligger i et noget dyrere prisleje end en klassisk charterrejse.

”Danskerne har inkorporeret internetkøb af rejser i deres købemønster. Det oplever vi i stigende grad, også hvad gælder de mere komplekse rundrejser, hvor store dele af et land ses, der overnattes på mange forskellige hoteller undervejs og indholdselementerne går fra besøg i små uberørte landsbyer til rendyrkede sol- og badedage. Mellem seks og syv rundrejser bookes nu online, og målet er, at mindst hver femte rundrejse skal bookes elektronisk. Hertil skal siges, at denne vinters rundrejser sælger godt og på nuværende tidspunkt ligger på samme niveau som sidste år til trods for begyndende lavkonjunktur i det danske samfund, stigende brændstofpriser, etc.”, konstaterer salgs- og produktionsdirektør i Apollo, Glenn Bisgaard.

De mest populære rundrejser for den forestående vinter er turene til Cuba og Apollos krydstogter på Nilen. Herudover kan der konstateres en pæn fremgang på rundrejser til Mellem- og Sydamerika.

”Cuba har i en række sæsoner været højdespringeren blandt alle vore rundrejselande. Danskerne er ellevilde for at se en af de sidste kommunistiske bastioner, denne tillagt caribisk sanselighed. Nyt er, at krydstogter på Nilen sælger ind i himlen godt. De to nævnte rundrejser har på nuværende tidspunkt solgt 50 % flere end på samme tidspunkt sidste år. Omvendt må vi konstatere, at vi havde forventet os en smule mere af Kina-rundrejserne som følge af den bevågenhed, De Olympiske Lege i Beijing har givet. Kina skal dog nok følge trop, da ’Riget i Midten’ for mange danskere stadigvæk er et ukendt land med uudtømmelige rejsemuligheder”, fortæller Glenn Bisgaard.

Rundrejserne bookes hovedsageligt i tidsrummet 18:30 til 23:00. Dette tilskrives, at de rejsende i ro og mag og efter endt arbejdsdag kan skabe et godt overblik over rundrejsemulighederne for derefter at booke.
Se mere: www.apollorejser.dk


Lagt på 10. september 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds