ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er som en parfume: Vi kan ikke stænke den på andre, uden at et par dråber rammer os selv.
William Shakespeare

Sommerrejser frigivet til salg rekordtidligt


Apollo har netop frigivet de mest populære rejsemål til salg, hvad gælder sommeren 09. Kalenderen skriver kun lige efterår, og alligevel spores en enorm interesse.

Så er der åbnet for salg af Apollos sommerrejser. Det er tidligere end nogensinde, da danskerne har vist, at de bestiller rejsen tidligere og tidligere. Nogle af de mest populære rejsemål som fx Kreta, Bulgarien og Kroatien er nu til salg. Der er tilmed enhedspris på 998,- kr. for børn, da flere og flere børnefamilier rejser med Apollo.

”Vi åbner for sommersalget rekordtidligt i år, da de seneste tre år har demonstreret, at danskerne bestiller deres dyrebare sommerferie tidligere og tidligere. De relativt våde somre har gjort, at vi mere end nogensinde vil vide os sikre på, at sommerferien byder på i hvert fald én uges afslapning i varmen. Da flere og flere børnefamilier rejser med Apollo, tilbyder vi ydermere enhedspris for børn på 998,- for en uges ferie til en Middelhavsdestination, og de første dage viste, at vi ramte plet med tilbuddet”, siger Jan Lockhart, adm. dir. i Apollo.

Apollo er kendt for at prioritere de mindre og hyggelige hoteller rundt om i verden, fordi kernekunderne viser stor interesse for det. Næste sommer er ingen undtagelse, og mange nye små hotelperler i de smukkeste og mest fredelige omgivelser er i programmet:

”I Danmark har Apollo det bedste og bredeste udvalg af små, hyggelige hotelperler rundt om i verden. Vi har de seneste mange år fokuseret på at opstøve netop det, da de kundeevalueringer vi gennemfører viser, at det er den rolige, hyggelige feriebolig, som scorer højst. Den feriebolig, hvor høj musik og fællesaktiviteter ved poolen hvert tiende minut er bandlyst. Kodeordene her er, at omgivelserne har bevaret det lokale særpræg, der er hyggeligt og roligt på både hotellet og i nærområdet, og der er god plads på hotelområdet, således at man kan have sin ferie for sig selv med følelsen af frihed og ikke klaustrofobi. Hvad gælder de større hoteller, hvor mange af de samme karakteristika er at finde, vil jeg fremhæve Chania-kysten på Kreta, hvor Geraniotis i Platanias og Triton Agia Apostoli er sublime til den selvstændige familie”, siger Jan Lockhart.

Det er nogle af de mest populære rejsemål, Apollo har sat til salg først. Sommerrejsen til bl.a. Kreta, Zakynthos, Thassos, Korfu, Kroatien og Bulgarien kan således bestilles nu. Flere rejsemål som Ibiza, Rhodos og Dalaman i Tyrkiet sættes til salg i slutningen af september. Tredje og fjerde blok følger i løbet af oktober og omfatter bl.a. Cesme i Tyrkiet, Sicilien og adskillige græske øer som Kos, Lesbos og Mykenes. Også de mange forskellige oversøiske som bl.a. Thailand, Mexico, Den Dominikanske Republik og Cuba sættes til salg i oktober. Næste sommers program bliver det mest omfattende nogensinde.

Se mere: www.apollorejser.dk


Lagt på 23. september 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds