ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Nextbase Click & Go7 Duo


Nextbase lancerer to nye sæt af 7” transportable DVD afspillere til bil og fritid. Afspillerne er blevet meget slankere end tidligere modeller og har en lækker finish med front i blød gummieret materiale og en bagside med skinddetaljer.

Ligesom tidligere kommer Nextbase også her med den unikke og geniale løsning med et sæt med to DVD afspillere i et sæt, så man kan se 2 film eller dele 1 film. Ganske smart for freden på bagsædet, så man ikke skal være enige om hvilken film man vil se og hvornår. Til dem hvor dette ikke er nødvendigt kommer modellen også med en såkaldt master/slave løsning.

Det som imidlertid gør de nye modeller exceptionelle er den patenterede monteringsløsning, som er helt ny og unik. Denne har Nextbase kaldt Click&Go og er i praksis en docking, som man fastgør til nakkestøtten med solide velcro remmer. Kabler kobles permanent til dockingen. Og derfor kobles der ingen kabler direkte til DVD afspillere. Nu er det slut med kabler, som ligger og flyder på gulvet. Her er alle kontaktpunkter integreret i selve monteringen og man kan elegant lægge kablerne op langs sæderyggen. Afspilleren glides elegant ind fra siden, klikker på plads og filmen starter automatisk.

Teknisk set tilfredsstiller Click&Go7 modellerne alt hvad du har ønsket dig af en transportabel DVD afspiller. Lækkert design, god skærm på 480x234, integreret IR sender til brug sammen med trådløse høretelefoner (ekstra tilbehør) samt USB port og 3-i-1 memory card læser. Den har også udvidelses port for fremtidige enheder så som tuner, spilkonsol m.m.

Click&Go7 leveres i to forskellige konfigurationer. En version med en afspiller og to skærme (slaveskærm) og en med to afspillere og to skærme. Løsningen med 2 DVD afspillere i hver skærm er unik og ganske smart, da man så kan se 2 film eller dele 1 film. Ganske smart for freden på bagsædet, så man ikke skal være enige om hvilken film man vil se og hvornår. Begge versionerne leveres i en elegant gaveæske hvor man får opbevarings taske til afspillere og alt tilbehør.

Tilgængelig fra slutningen af oktober

Lagt på 16. oktober 2008 af EB
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Chevrolet
 Subaru
 Natuzzi
 GUBI
 Faber
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds