ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

Strygning kan godt være maskulint


Ny undersøgelse af danskernes strygevaner viser, at det er kvinden, der stryger i 75 procent af alle danske hjem. Måske er det på tide med en forandring? Philips har udviklet et nyt strygejern, GC4641, specialdesignet til mændene, som måske kan skubbe lidt til strygebalancen i de danske hjem.

Selvom de danske mænd foretrækker at sætte hustruen eller samboen til at stryge, så bruger de alligevel også en hel del tid med strygejernet selv. En undersøgelse fra Philips viser, at hver femte danske mand bruger fem minutter på at stryge en skjorte, og at mændene i snit er små seks minutter om at udføre denne opgave. Regner man med, at hver danske mand i gennemsnit stryger syv-otte skjorter om måneden, så løber det op i en hel arbejdsdag om året alene med strygning.

Kvinderne er en smule hurtigere, men med al den tid kvinderne bruger på at stryge deres bedre halvdels skjorter, så var det måske tid til at kigge sig om efter det, som der kan få mændene til at stryge deres egne krøllede skjorter? Måske med mere selvtillid og smartere strygejern!

Undersøgelsen viser nemlig, at hver femte mand anser sig selv som dårlig til at stryge, og at cirka hver fjerde helst vil stryge uden nogen form for distraktioner såsom småsnakkeri for at kunne fokusere mere. Musik og tv er dog ok at have kørende i baggrunden.

- Det kan selvfølgelig være en del af en større fordeling af huslige pligter, at det er kvinderne der stryger mest, men det kan også skyldes, at mændene tror, at vi er bedre til det, siger Ylva Bäckström, Consumer Marketing Manager i Philips. Men et godt strygeresultatet afhænger ikke så meget af hånden der stryger, men mere om det strygejern man bruger. Det er betydeligt nemmere at glatte krøllerne ud, hvis man har et godt kvalitetsstrygejern med den rette dampkapacitet. Desuden er det sjovere at tage sit strygejern frem, hvis det er flot og nemt at bruge.

Nyt, sort strygejern lokker mændene til strygebrættet
Disse faktorer har været centrale i udviklingen af det nye smarte strygejern GC4641, som kan være med til at lokke flere mænd til strygebrætterne i fremtiden. GC4641 har funktioner såsom ekstra findeling af dampen som gør, at det går hurtigere at stryge.

Hidtil har der været en tradition for, at strygejern ofte har ”feminine farver”: lyseblå, lyserøde etc. Da Ylva Bäckström var til møde med kolleger fra hele verden, foreslog hun en udgave i en mere maskulin farve - og hun kunne henvise til, at mænd i Norden er flittigere strygere end mænd i de fleste andre europæiske lande.

Resultatet blev GC4641 som er sort og har et flot design, der passer perfekt til alle, som gerne vil stryge med stil - og bruge mindst muligt tid på at få et flot resultat. Strygejernet er ganske enkelt perfekt til de nordiske mænd.

Philips GC4641, vejledende udsalgspris 899 kr.

Om undersøgelsen:
Undersøgelsen er foretaget af Zapera på foranledning af Philips i februar 2008. Over 1000 danskere har svaret på spørgsmålene i undersøgelsen. Respondenterne var mellem 20-60 år og udgør et repræsentativt udvalg af Danmarks befolkning.


Lagt på 21. oktober 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Soaked in Luxury
 Tiger of Sweden
 UnderCover by LE KLINT
 By Malene Birger
 BY GROTH
 Faber
 Andre artikler
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Hold din krop sund og smuk
Syv gode råd der holder din krop og dit sind i god form...
Læs mere
Et godt grin er guld værd
Findes der noget bedre end et godt grin? Et af dem, der får os til at slå os selv på låret...
Læs mere
Alle mennesker har en fortid
Fra singleliv til tosomhed - hvad har du med i bagagen?
Læs mere
Daglig motion
Gør motion til en naturlig del af hverdagen...
Læs mere
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds