ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

Lun Rejesalat


Dortes Lune Rejesalat med store kogte rejer serveret på bund af grøn salat. Pyntet med hvidløgsporre i sojasauce.


Salatbund:
200 g gulerødder
200 g persillerod
1 agurk
200 g savoykål
1 rød og 1 grøn peber

Hvidløgsporrer:
4 porrer i tynde skiver
2 rødløg i tynde både
4 hvidløg i små stykker
2 spsk. sojasauce
1 tsk. sød chilisauce
salt og peber

Dressing:
4 tsk. olie
2 tsk. eddike
2 tsk. dijon sennep
flydende sødemiddel

Rejer:
24 store kogte pillede rejer

Pynt:
2 avocado i både
1 kogt æg i tynde både
1 bakke sherrytomater


Sådan gør du!

Salatbund:
Rens og riv gulerødder, persillerod og agurk på den grove side af rivejernet.
Skær kålen og peberfrugterne i tynde strimler og bland det hele sammen.
Tilsæt evt. dressing.

Hvidløgsporrer:
Skær porrerne i tynde skiver.
Skær rødløg i tynde både.
Rens hvidløgene og skær dem i meget små stykker.
Varm en pande, kom sojasauce på og svits porrer, rødløg og hvidløg heri.
Svits løgene til de er blanke, smag dem til med sød chilisauce, salt og peber.
Tilsæt rejerne lige inden serveringen og vend dem i porreblandingen.
Varm ikke rejerne for meget, da de så bliver seje.

Servering:
Server på tallerken med bund af salat, herpå lægges reje/porreblanding.
Pynt med både af avocado, æg og tomater.

Energi pr. person
Kalorier 278
Fedt 7,2 g
Kulhydrater 31,4 g
Protein 14,3 g
Kostfibre 14,9 g


Beregning af dressing pr. person
Kalorier 47 Fedt 5 g
Kulhydrater 0 g
Protein 0 g Kostfibre 0 g


Kilde: Sundt Men Godt af Dorte Asbjørn fra forlaget Go'Mad

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Jesper Holm
 Menu
 Rosendahl
 Faber
 GUBI
 Andre artikler
Lynstegte grøntsager
Sprøde grøntsager serveret med dampende varme jasminris...
Læs mere
Grøn omelet
Omelet med porrer og kartofler...
Læs mere
Banan/jordbær smoothie
En lækker smoothie som alle kan lide...
Læs mere
Iste med mynte og lime
Forfriskende, smagfuld iste med mynte og lime...
Læs mere
Hjemmelavet iste
Hvorfor betale i dyre domme for iste på flaske, når man kan lave det selv – let og lækkert!
Læs mere
Hjemmelavet jordbæris
Lækker hjemmelavet jordbæris til 10-12 personer...
Læs mere
Kylling og rejer i kokossovs
Smagfuld middagsret fra Seychellerne...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds