ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

Lun Rejesalat


Dortes Lune Rejesalat med store kogte rejer serveret på bund af grøn salat. Pyntet med hvidløgsporre i sojasauce.


Salatbund:
200 g gulerødder
200 g persillerod
1 agurk
200 g savoykål
1 rød og 1 grøn peber

Hvidløgsporrer:
4 porrer i tynde skiver
2 rødløg i tynde både
4 hvidløg i små stykker
2 spsk. sojasauce
1 tsk. sød chilisauce
salt og peber

Dressing:
4 tsk. olie
2 tsk. eddike
2 tsk. dijon sennep
flydende sødemiddel

Rejer:
24 store kogte pillede rejer

Pynt:
2 avocado i både
1 kogt æg i tynde både
1 bakke sherrytomater


Sådan gør du!

Salatbund:
Rens og riv gulerødder, persillerod og agurk på den grove side af rivejernet.
Skær kålen og peberfrugterne i tynde strimler og bland det hele sammen.
Tilsæt evt. dressing.

Hvidløgsporrer:
Skær porrerne i tynde skiver.
Skær rødløg i tynde både.
Rens hvidløgene og skær dem i meget små stykker.
Varm en pande, kom sojasauce på og svits porrer, rødløg og hvidløg heri.
Svits løgene til de er blanke, smag dem til med sød chilisauce, salt og peber.
Tilsæt rejerne lige inden serveringen og vend dem i porreblandingen.
Varm ikke rejerne for meget, da de så bliver seje.

Servering:
Server på tallerken med bund af salat, herpå lægges reje/porreblanding.
Pynt med både af avocado, æg og tomater.

Energi pr. person
Kalorier 278
Fedt 7,2 g
Kulhydrater 31,4 g
Protein 14,3 g
Kostfibre 14,9 g


Beregning af dressing pr. person
Kalorier 47 Fedt 5 g
Kulhydrater 0 g
Protein 0 g Kostfibre 0 g


Kilde: Sundt Men Godt af Dorte Asbjørn fra forlaget Go'Mad

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 GUBI
 Faber
 UnderCover by LE KLINT
 Rosendahl
 Menu
 Andre artikler
Cafe latte i tre variationer
Cafe latte choko, cafe latte sirup og cafe latte vanille. Kun fantasien sætter grænser!
Læs mere
Kylling og rejer i kokossovs
Smagfuld middagsret fra Seychellerne...
Læs mere
Hjemmelavet iste
Hvorfor betale i dyre domme for iste på flaske, når man kan lave det selv – let og lækkert!
Læs mere
Laksetærte
Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske...
Læs mere
Grøn omelet
Omelet med porrer og kartofler...
Læs mere
Lynstegte grøntsager
Sprøde grøntsager serveret med dampende varme jasminris...
Læs mere
Banan/jordbær smoothie
En lækker smoothie som alle kan lide...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds