ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg ved ikke hvad 3. verdenskrig vil blive kæmpet med, men 4. vil blive kæmpet med pinde og sten.
Albert Einstein

Kalkunsalat i det grønne hjørne


Stegt kalkunkød på en lækker salat med masser af grønt og en spændende dressing.

Kalkunsalat:
1 bdt. friske grønne asparges
2 kalkunschnitzler i tynde strimler
3 forårsløg skåret i tynde skiver
200 g snittede små champignoner
1 tsk. olie
salt og peber
200 g fintsnittet savoykål
2 gulerod i tynde strimler
1 courgette i tynde strimler
150 g sukkerærter

Dressing:
1,5 dl fromage frais 0,3%
100 g salattern 5%
1 spsk. dijonsennep
flydende sødemiddel
salt og friskkværnet peber
Pynt:
4 spsk. hakket bredbladet persille

Kalkunsalat:
Skær de friske asparges i mindre i strimler på skrå og kom dem i kogende vand.
Lad dem koge i 1 min. eller til de er møre, men stadig sprøde.
Skyl dem under koldt vand og lad dem dryppe af, mens resten af salaten laves.
Skær schnitzlerne i tynde strimler.
Varm olie i en stegepande, vend kødet heri og svits det på alle sider, til det er brunet.
Krydr med salt og peber.
Tilsæt champignonerne og forårsløgene og lad det hele svitse i ca. 2-3 min.

Anretning:
Bland savoykål, gulerødder, courgetter, ærter og persille sammen.
Anret grønsagerne på en tallerken.
Fordel kødet ved siden af, kom lidt af dressingen hen over og pynt med persille.
Server resten af dressingen ved siden af.

Dressing:
Bland fromage frais, salattern og sennep sammen i en kande. Pisk det godt.
Smag til med sødemiddel samt salt og friskmalet sort peber.

Energi pr. person
Kalorier 179 Fedt 3,9g, Kulhydrater 8,1g, Protein 25,9g, Kostfibre 3,0g

Beregning af dressing pr. person
Kalorier 47 Fedt 0,9 g Kulhydrater 1,7g, Protein 8,1g, Kostfibre 0,0g

Kilde: Sundt Men Godt af Dorte Asbjørn fra forlaget Go'Mad

Lagt på 6. januar 2009 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 Natuzzi
 UnderCover by LE KLINT
 Menu
 Jesper Holm
 Faber
 Andre artikler
Cafe latte i tre variationer
Cafe latte choko, cafe latte sirup og cafe latte vanille. Kun fantasien sætter grænser!
Læs mere
Hjemmelavet iste
Hvorfor betale i dyre domme for iste på flaske, når man kan lave det selv – let og lækkert!
Læs mere
Laksetærte
Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske...
Læs mere
Grøn omelet
Omelet med porrer og kartofler...
Læs mere
Kylling og rejer i kokossovs
Smagfuld middagsret fra Seychellerne...
Læs mere
Lynstegte grøntsager
Sprøde grøntsager serveret med dampende varme jasminris...
Læs mere
Banan/jordbær smoothie
En lækker smoothie som alle kan lide...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds