| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Den, som i en diskussion henviser til en autoritet, bruger ikke sin forstand, men kun sin hukommelse. | Leonardo da Vinci |
|
| | | |
| | | Laksetærte |
|  | Foto: Dreamstime |
Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske. Her er en opskrift på en lækker laksetærte, som helt sikkert vil være populær på middagsbordet. Ingredienser: (4 personer) 4 plader butterdej 200 g røget laks 150 g broccoli 2 æg 2 æggeblommer 2 dl piskefløde 1 spsk. mild sennep Frisk basilikum Tip: Piskefløden kan erstattes med creme fraiche 38% efter smag. Butterdejen rulles ud i et tyndt lag og fordeles i et stort tærtefad. Bunden forbages ved 225 grader i omkring 7 minutter. Æg og æggeblommer piskes sammen med sennep og fløde. Laksen hakkes groft og fordeles på den forbagte tærtebunde sammen med broccolistykkerne. Herefter hældes æggemassen over og der pyntes med frisk basilikum. Tærten bages ved 200 grader omkring 13 minutter. Tjek at æggemassen er stivnet helt, før den tages ud af ovnen. Laksetærten serveres med en lækker salat, hjemmebagt brød og en god hvidvin. | | |
| Skrevet af TH | | | |
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |