ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En vred mand er sjældent fornuftig; en fornuftig mand er sjældent vred.

Bravia KDL-EX1


På væggen ligner det en eksklusiv billedramme. Men KDL-EX1 er et HD-tv – bare helt uden det sædvanlige virvar af kabler fra de tilsluttede enheder. Sonys nye KDL-EX1 er et stykke europæisk design i særklasse, som repræsenterer et kunstnerisk holdepunkt i stuen – et billedfelt omsluttet af en elegant ramme i hvid og med yderkant i sølv eller sort. Når det er slukket, kan du oven i købet lade rammen omslutte dine bedste billeder i et lysbilledshow.

Det nye tv BRAVIA E4000 vakte stor opmærksomhed, da modellen for få måneder siden blev introduceret på det danske marked. Især det enkle design fra Sonys europæiske designcenter vakte begejstring, fordi modellen bestod af en enkelt ramme og en tv-skærm – præcis som anden udsmykning på væggen. Med BRAVIA EX1 går Sony skridtet videre og gør rammen uafhængig af kabler til Blu-ray afspilleren, din PLAYSTATION samt andre enheder. Kun strømkablet med 220 volt tilslutning består.

De øvrige kabler forbindes i stedet til en særskilt mediereceiver, der kommunikerer trådløst med det nye EX1 tv via Sony-teknologien ‘BRAVIA 1080 Wireless’ – en teknologi, der overfører HD-signaler fra mediereceiveren til et kompatibelt tv i realtid.

Mediereceiveren betjenes fra en fjernbetjening, der anvender radiosignaler i stedet for infrarøde signaler. Derfor behøver man ikke at pege på boksen, der udmærket kan stå i et skab i lokalet ved siden af – sammen med andre enheder såsom forstærker, DVD-afspiller, PLAYSTATION eller en Blu-ray afspiller. Takket være BRAVIA Sync teknologien kan man desuden fjernbetjene andre kompatible enheder, der er tilkoblet via EX1-fjernbetjeningen.

Mediereceiveren kan modtage stort set alle former for HD-indhold fra antenner eller kabel – takket være en integreret MPEG4 AVC-tuner samt tunere af typen DVB-T og DVB-C.

Når dit KDL-EX1 ikke viser levende billeder, kan det alligevel godt gøre indtryk på væggen. Funktionen Picture Frame Mode viser dine digitale fotos i HD kvalitet, og lysstyrken dæmpes for at efterligne et ægte maleri eller et andet væg-billede. Du kan vælge dine egne billeder eller et af de seks pre-installerede billeder. Et USB-stik kan tilsluttes, så du kan vise dine billeder, uden at tænde kameraet.

Billedkvaliteten er også helt i top takket være den nyeste BRAVIA teknologi med bl.a. x.v.Colour, der giver en udvidet og mere livlig farvepalet med kompatible kilder. Modellen understøtter også PhotoTV HD tilstand, der sikrer en forbløffende livagtig reproduktion af stillbilleder fra et kompatibelt Cyber-shot kamera eller et kompatibelt α Digitalt SLR kamera.

På KDL-EX1 oplever du desuden ingen slør eller skygger ved hurtige bevægelser takket være Motionflow 100Hz, der skifter billedet 100 gange i sekundet og selv beregner mellemliggende billedmateriale i de tilfælde, hvor kilden ikke leverer tilstrækkeligt med antal billeder.

BRAVIA KDL-EX1 fås i to varianter: Hvid ramme med sort eller sølv yderkant. De fås i butikkerne om få dage.

Lagt på 12. november 2008 af EB
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Menu
 Chevrolet
 Rosendahl
 Natuzzi
 Subaru
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds