ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Little Big Planet


Little Big Planet er Sony Playstations største satsning i flere år – og lettere forsinket er det på gaden idag. Spillet har taget anmeldere og testspillere med storm og varsler en radikal ændring i måden, vi spiller computerspil på.

Idag lander Little Big Planet på alverdens butikshylder. Spillet beskrives bedst som en 2008-udgave af den klassiske ”platformspil”-genre, hvor hovedpersonen Sackboy styres igennem en række universer fulde af forhindringer. Banerne har en ekstremt høj realisme i forhold til genstandes vægt, form og overflade. Flytter, løfter eller skubber man til de mange forskellige objekter, vil de reagere naturtro, hvilket muliggøres af den kraftige PS3-konsol. Spillet er imødeset med stor interesse fra alverdens gamere, og hos Sony Playstation har man store forventninger til den nye titel:

"Little Big Planet er vores bud på den oplagte julegave til hele familien, fordi det kan nydes på forskellige niveauer af børn og voksne. Spillet repræsenterer nye ideer og fantastiske rammer for kreativitet, der gør det interessant for mennesker, som ikke troede gaming var noget for dem – derfor har vi store forventninger til spillet her i Danmark,” siger Andreas Hansen, Marketing Manager, Nordisk Film Interactive.

Forsinket på grund af korancitater
Forsinkelsen af spillet skyldtes en sang i soundtracket, der citerede passager i Koranen – en nyhed der gik verden rundt. Sangen er ikke med i den nye, redigerede udgave – til gengæld rummer Little Big Planet et nyt koncept, der har trukket helt andre overskrifter på verdensplan. Den store nyhed med Little Big Planet er nemlig, at spillet ikke blot skaber et storslået eventyr: Det tilbyder også værktøjerne til at skabe egne, unikke eventyrbaner – og til at dele dem med Little Big Planet-spillere verden over.

De endeløse muligheder og den intuitive måde, man skaber nyt indhold på, fik de gamere, der i sidste måned testede dele af spillet online, til at lave tusindvis af nye baner, som allerede er spillet, set og diskuteret af flere millioner mennesker. Det er, hvad Sony kalder Creative Gaming, og Klaus Æ. Mogensen, fremtidsforsker med speciale i nye forbrugsmønstre og medforfatter af bogen Creative Man, ser et potentiale i konceptet, fordi det rammer nogle centrale tendenser i det moderne samfund:

”Little Big Planet rammer en trend i tiden ved at appellere til forbrugerens kreativitet og ønske om at være aktiv frem for passiv forbruger. I den vestlige verden har vi nået en velstand, der betyder, at vi hellere realiserer os selv gennem kreativitet end materielle ting. Det giver Little Big Planet mulighed for ved at invitere brugeren til at være medskaber af oplevelsen og dele den med andre ligesindede,” forklarer han.

Lagt på 7. november 2008 af EB
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Chevrolet
 Subaru
 Natuzzi
 Hyundai
 GUBI
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds