ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Nokia N97

Nokia N97

Nokia N97 har touch screen der tilpasser sig dine bevægelser, QWERTY tastatur og skærm tilpasset brugeren - en ægte mobil computer.

Nokia præsenterede igår Nokia N97, verdens mest avancerede mobile computer, der vil ændre måden folk forbinder sig med hinanden på over internettet. Med et design, der er skabt til de mest avancerede brugere af internettet, kombinerer N97 en 3,5” stor touch screen med fuldt QWERTY tastatur, der sikrer, at brugeren altid har et åbent vindue til favorit netværkssiderne og andre steder på internettet. Det ny flagskib i Nokias Nseries introducerer førende teknologier, herunder multiple sensors, hukommelse, processorstyrke og forbindelseshastighed, så brugerne kan skabe deres personlige internet og dele deres ”sociale lokation”.

”Fra desktop til laptop og nu i vores lommer. Nokia N97 er den mest kraftfulde, multi-sensory mobile computer, der findes,” siger Klas Ström, Produktchef, Nokia Skandinavien. ”I samspil med de Ovi services, der ligeledes er annonceret i dag, tilpasser Nokia N97 mobil-computeren sig til verden omkring os og hjælper os, så vi er forbundet med de personer og ting, der betyder mest for os. Med Nokia N97, fører Nseries an i feltet, der skal ændre internettet til DIT internet”.

Opfatter din “So-Lo”
Nokia N97 introducerer konceptet “social location”. N97 har integreret A-GPS sensorer og elektronisk kompas, så den mobile computer intuitivt opfatter dens geografiske position. Sociale netværk kan automatisk opdateres med realtidsinformation, hvilket giver venner, man selv har godkendt, mulighed for at opdatere deres ”status” og dele deres ”sociale lokation” såvel som relaterede billeder og videoer.

Internet og underholdning i bredformat
Nokia N97’s “home screen” kan indeholde de personer, indhold og medier, der betyder mest. Venner, sociale netværk og nyheder er tilgængelige i ét billede med én berøring på skærmen. Skærmen i 16:9 bredformat kan gøres personlig med opdatering af widgets fra favorit webtjenester og sociale netværkssider. N97 er også skræddersyet til webbrowsing, streaming af flash-videoer og til spil. Dual QWERTY og touch-input sikrer effektivitet inden for blogging, chatting, posting og afsending af beskeder og e-mails.

Nokia N97 indeholder op til 48 GB hukommelse, inklusiv 32 GB intern hukommelse, som kan udvides med et 16 GB hukommelseskort til musik, medier og meget andet. Den store hukommelse fuldender de fortræffelige musik-muligheder og giver fuld understøttelse af Nokia Music Store og 1½ dags afspilningstid. Nokia N97 indeholder desuden et 5 Megapixel kamera med Carl Zeiss optik i høj kvalitet, 16:9 DVD-kvalitets videooptager samt understøttelse af services som Share on Ovi via højhastigheds HSDPA og WLAN forbindelse, der gør det nemt at dele indhold.

Nokia N97 forventes i handlen i første halvår af 2009.

Lagt på 3. december 2008 af EB
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Menu
 Natuzzi
 GUBI
 Jesper Holm
 Rosendahl
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds