ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Alle sandheder er lette at forstå, når først de er opdaget; problemet er at opdage dem.
Galileo Galilei

Gram lancerer en ny serie komfurer


Her er en nyhed, der kan forebygge stress i køkkenet.

Gram lancerer en ny serie komfurer med induktion og ”booster”-funktion på alle fire kogezoner.

Gram lancerer nemlig en ny serie komfurer med induktion og så meget ekstra-effekt på alle fire kogezoner, at gryderne og panderne lynhurtigt kan varmes op til den ønskede temperatur. Dette kraftoverskud gør det langt mere afslappende at tilberede de middage, hvor der skal arbejdes med flere gryder og pander på én gang.

Fordelen ved Grams nye komfurer er, at der er en ”booster”-funktion på alle fire kogezoner. ”Booster”-funktionen virker populært sagt som en turbolader og kan i en begrænset periode øge kogezonens effekt til det dobbelte, så opvarmningen kan ske lynhurtigt. Og når der er ”booster”-funktion på alle fire kogezoner, betyder det, at den ekstra effekt kan udnyttes til næsten alle størrelser af gryder og pander - og til flere på én gang.

Grams nye komfurer er i et smukt og tidløst design og har glaskeramiske kogeplader, der er fremstillet på en ny og miljøvenlig måde uden brug af arsenik. Alle Grams glaskeramiske kogeplader er i dag af denne type. Kogezonerne giver varme via induktion og fungerer derfor i princippet som elektroniske gaskogeplader, når det gælder hurtig opvarmning. Ved induktion sker varmeudviklingen direkte i gryden eller panden, så den fulde effekt opnås omgående. Der skal nemlig ikke bruges energi på at varme kogezonen op først. Det giver ekstra hurtighed, præcision og fleksibilitet i tilberedningen af maden - og tilmed også et væsentligt mindre forbrug af energi. Samtidig har induktion den fordel, at man næsten helt kan undgå fastbrændte madrester på kogepladen.

Kombinationen af induktion og ”booster” på alle kogezoner kan fås på flere af Grams komfurer, ligesom den tilbydes på Grams glaskeramiske kogeplader, som alle er i et enkelt design med helt rene linjer. De glaskeramiske kogeplader fås i både 57,8 cm og 77 cm bredde og med såvel facetslebne som lige kanter.

Lagt på 13. december 2008
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 GUBI
 Menu
 Natuzzi
 Jesper Holm
 Faber
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Morsø River Vase
Med inspiration fundet i floden, der snor sig gennem det nordiske landskab, er Morsø-vasen 'River' en lektion i indre ro...
Læs mere
Nuance bakkebord
Nuance har netop lanceret et bakkebord i et moderne, skandinavisk design...
Læs mere
LE KLINT Caleo
Mødet mellem Rikke Frost og LE KLINT har ført til et nyt spændende samarbejde, der betyder...
Læs mere
Zone bordskånere
Giv dine varme skåle og fade et smukt og sikkert ståsted på middagsbordet...
Læs mere
Södahl Pansy
Find ro i soveværelset med sengetøj, der emmer af landlig idyl...
Læs mere
Vipp lancerer to nye lamper
Vipp udvider lampeserien med varianter af deres væglampe og pendel...
Læs mere
Rosti Mixkande i rustfrit stål
En af køkkenets helt store klassikere lanceres nu i rustfrit stål...
Læs mere
 ZoomRooms
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds