ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst.
Alfred Hitchcock

Danskerne holder jul under sydens sol


Mange danskere ønsker at holde jul under sydens sol. Gråvejr og råkulde udskiftes med sollys, varmegrader og eksotisk mad. Omtrent 9 ud af 10 julerejser er solgt, men der er stadig rejser at få til de Kanariske Øer

”Cirka 25.000 danskere forventes at være bortrejst på charterferie juleaften, og det er et tal, som er stort set uændret i forhold til sidste år. Danskerne rejser ud i juledagene af tre årsager. Den altoverskyggende årsag er, at mange ønsker at udskifte gråvejr og råkulde med sollys og varmegrader. Den anden grund er, at mange danskere ikke identificerer julen i Danmark med afslapning og hygge men snarere med stress og jag. Det viser de tilbagemeldinger, vi får. Den tredje faktor til, at rejseaktiviteten over julen vil være omtrent ligeså stor som sidste år til trods for den finanskrise, som mange taler om, er, at mange danskere oplever, at de privatøkonomiske forhold ikke er påvirket som først frygtet. Man vælger måske at bo på et trestjernet hotel og ikke et firestjernet hotel, og flere end nogensinde går også efter all-inclusive hotellerne, men af sted skal man”, siger Jan Lockhart, adm. dir. hos Apollo.

Langt over halvdelen af de udrejsende danskere vil være at finde på de Kanariske Øer, som tilbyder varmegrader midt i tyverne og opefter. De øvrige vælger i vidt omfang at tage til Egypten og Thailand, som også tilbyder høj varme og eksotisk gastronomi.

”Danskerne er blevet relativt immune overfor internationale uroligheder. Således ser vi, at antallet af rejsende til Thailand er næsten ligeså højt som ved samme tid sidste år til trods for de uroligheder, der har været i Bangkok. Mange danskere er efterhånden så stedkendt i Thailand, at man ved, at de meget efterspurgte rejsesteder som Khao Lak, Koh Samui, Koh Chang og Phuket ligger langt fra Bangkok og ikke har noget som helst med urolighederne i Bangkok at gøre. Hos os er cirka 9 ud af 10 julerejser solgt, men der er stadigvæk pladser at få til de Kanariske Øer”, slutter Jan Lockhart.

I 2007 købte danskerne 1,2 mio. charterrejser, og dette tal forventes cirka at blive det samme for 2008. Sommeren 2008 var den bedst solgte sommer nogensinde i dansk charterhistorie. Dette for Apollo og med stor sandsynlighed også for den samlede charterbranche. Nu viser det sig tillige, at salget af vinterens rejser ser ud til omtrent at ligge på samme niveau som sidste år til trods for økonomisk afmatning.

Læs mere: www.apollorejser.dk


Lagt på 18. december 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds