ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Samsung Netbook NC10


Samsung lancerer sin netbook NC10 på det danske marked i januar 2009. NC10 bliver rost for sin fremragende batterilevetid, sin næsten normale størrelse tastatur samt sin lysstærke skærm, hvilket gør den stærkt imødeset:

- Siden vi lancerede vores bærbare computere i efteråret, er vi blevet spurgt om, hvornår vi lancerer mini-bærbare computere. Nu er tidspunktet kommet for lanceringen, siger Henrik Lehd, der er salgschef for IT-produkter hos Samsung Danmark.

Samsung udvikler og fremstiller selv en del af sine bærbare computere, og derfor stammer over 60 procent af komponenterne fra virksomhedens egen produktion. Dette koblet med at Samsung har kontrol over hele produktionsprocessen, resulterer i, at Samsung kan udvikle bærbare computere af meget høj kvalitet. Netop dette afspejler sig i Samsungs netbook NC10, som blot vejer 1,33 kg inklusive et 6 cellers batteri. NC10 har en LED-baseret skærm på 10,2 tommer og er en af verdens mest lysstærke (op til 33 procent mere lysstærk end standard-skærme). Desuden har NC10 Intel’s mindste processor, Intel Atom. Det betyder, at NC10 har en af markedets bedste batterilevetider på op til 8 timer, hvilket samtidig gør den til en af de mest energieffektive af sin slags.

- NC10 symboliserer det, vi kalder reel mobilitet; lille og fiks, fantastisk ydeevne og en batterilevetid, der giver brugerne mulighed for at arbejde mobilt i lang tid, siger Henrik Lehd.

Derudover er NC10 fremragende til at surfe på internettet. Via 10/100 Ethernet LAN, 802.11.b/g trådløst netværk og det indbyggede 3G-modem er det let at få adgang til internettet overalt, hvor der er net eller mobilt internet. Data og information fra eksempelvis et digitalkamera eller en multimedieafspiller kan overføres via hukommelseskortlæser (håndterer SD, SDHC, MMC), tre USB-porte eller Bluetooth. Til videokonferencer har NC10 et godt, indbygget 1,3 megapixel digitalt videokamera.

I Danmark kommer den første udgave af NC10 til at indeholde en 160 GB harddisk med 1 GB RAM og kan fås med Microsoft Windows XP Home som pre-installeret operativsystem. NC10 følger Samsungs velkendte formsprog. På trods af sin lille størrelse, kun 3 centimeter høj, er skallen robust og er blevet testet i 54 forskellige test-procedurer såsom stød-modstand, varmeudsving, elektriske skader og andre udfordringer fra en almindelig brugers hverdag.

- Vores ambition er at give køberne mest effektivitet for pengene. NC10 er perfekt for dem, der ønsker en designmæssigt attraktiv mini-bærbar med lang batterilevetid, et næsten normalt størrelse tastatur og en teknisk ydeevne svarende til almindelige bærbare computere, siger Henrik Lehd.

Lagt på 31. december 2008
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Faber
 Ford
 Rosendahl
 Natuzzi
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds