ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Oris ure

Oris TT3 Formula, Gold - white
Oris TT3 Chronograph Black

Med en mere end 100 år lang historie har det schweiziske urmærke Oris stærke rødder i landets urmagertradition. Oris producerer nogle af verdens mest moderne og funktionelle ure. Urmagerne Paul Cattin og Georges Christian etablerede Oris fabrikken i 1904 i den idylliske landsby Hölstein hvor dalen Oris ligger. I dag er Oris en af verdens ledende producenter af mekaniske ure, og urene laves stadig af Schweiz’ dygtigste urmagere. Alle urene er håndlavede i den bedste kvalitet inden for mekanik.

Tætte bånd til sport og kultur
Oris har en tæt relation til jazzverdenen. Siden 1996 har Oris været med til at lave jazz festivaler rundt i verden, og hvert år lanceres en eksklusiv limited edition kollektion, der hylder jazzlegender som Louis Armstrong, Miles Davis og Duke Ellington.
Udover at nyde stor popularitet blandt sportsstjerner har Oris en stærk og stolt tradition med at sponsorere sportsgrene som
Formula1, dykning og flyvning. Oris’ ambassadører tæller blandt andet Formula1 køreren Ralf Schumacher og verdens rekordindehaveren i fridykning, Carlos Coste. Superstjerner som Gwyneth Paltrow, Harrison Ford, Keanu Reeves og Nicolas Cage er også fans af Oris.

Nye urklassikere og limited editions
Nogle af Oris’ mest populære modeller er dykkerurene, som skyldes deres kombination af kvalitet, stil og funktionalitet. Det nye Oris Regulator der Meistertaucher er det største dykkerur, Oris har produceret til dato. Det praktiske og smukke ur i titanium er vandtæt til 100 bar/1000 meter. Oris har netop lanceret flere Limited Edition linier, bl.a. TT3 Formula Gold. Uret fås kun i 300 eksemplarer og er skabt i anledning af 30 året for Williams F1 Oris partnerskabet med AT&T Williams formula1 holdet. Det eksklusive ur reflekterer det succesfulde hold i både design, materiale og funktion. Uret er et certificeret kronometer og har en tachymeter indfatning i massiv guld med urskiver i safifir på begge sider af uret og er vandtæt til 3 bar.

Elegant funktionalitet
Det nye Oris TT3 Chronograph Black ur er Oris’ nye stilfulde, sporty og praktiske ur. Uret er helt i sort, indfatningen er i titanium, uret er vandtæt til 10 bar/100 meter, og urkronen beskyttes af Quick Lock systemet. Det nye Oris Atelier Date Diamonds i 2008 udgaven til kvinder er mindst lige så smukt og elegant som sine forgængere. 12 diamanter viser klokkeslættene, indfatningen er i pletfrit stål, glasset i safir, og uret er vandtæt til 3/30 bar. Urmodellerne i dag anvender Oris’ banebrydende opfindelser og er udstyret med førsteklasses mekanik og automatik. Oris er kendt for præcision og har modtaget ur branchens højeste udmærkelse for præcision.

Lagt på 30. december 2008
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Peak Performance
 Iceman
 Tiger of Sweden
 Matinique
 Pre End
 Cottonfield
 Andre artikler
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds