ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

Bestil sommerferien nu og spar penge


Vil man være sikker på at få den rejse, man gerne vil have, kan man med fordel bestille sin ferie allerede nu. Der er både forsalgsrabatter at få, og rejserne bliver ikke billigere.

Selv om vinteren er over os og sommeren føles langt væk, så er det en god idé at begynde at tænke på, hvor sommerferien skal nydes.

Skal familiens ferie næste år tilbringes i et mobilhome ved Comosøen i Norditalien, på Algarve kysten i Portugal eller i det rigtige hus med plads til hele familien i Toscana, er det en god idé allerede nu at booke sin sommerferie.

Hos FDM travel er forudbestillingen af sommerens ferierejser fordoblet i forhold til sidste år. Det er der flere årsager til.

”Mange har fundet ud af, at de store boliger og populære rejsemål reserveres tidligt, efter de sidste år måske gik forgæves, fordi de ventede for længe. Derfor er tendensen, at folk bestiller stadig tidligere, så de er sikre på at få både den rejse og feriebolig, de gerne vil have. Modsat charterbranchen falder vores priser ikke, jo længere hen på foråret vi kommer, så det kan ikke betale sig at vente,” siger indkøbs- og produktionschef hos FDM travel, Jesper Ewald.

Sidste års regnvejr i Danmark spiller også ind, lige som mange har fundet ud af, at det er muligt at opnå en forsalgsrabat på 10-15 procent på rejserne, hvis man bestiller tidligt.

”Mange ved allerede nu, hvornår de har sommerferie. Ikke mindst mange børnefamilier. Et godt råd vil derfor være, at de lige så godt kan få fundet næste sommerferie og få den bestilt. Vores erfaring er, at når først juletravlheden for alvor sætter ind, glemmer mange alt om sommerferie, og pludselig viser kalenderen januar, som er den helt travle måneder, hvor rejserne hurtigt bliver fyldt op,” siger Jesper Ewald.

Også for sommeren 2009 regner FDM travel med, at Gardasøen, Toscana, Mallorca og rejsemålene ved vandet i Frankrig vil udgøre bestsellerlisten. Langt de fleste vælger, at køre i egen bil til destinationen evt. kombineret med et autotog for at forkorte køreturen. mens andre vælger en såkaldt fly’n’drive løsning, hvor bilen først lejes i sommerferielandet.

FDM travel har i sit 2009 katalog udvidet sit udbud af ferieboliger ved de norditalienske søer Como, Ledro og Maggiore samt Piemonte og har desuden den portugisiske Algarve kyst som nyt rejsemål. Kataloget Ferie i Europa kan ses på fdm-travel.dk > europa.


Lagt på 30. december 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds