ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Les Campagnoles & Co

Bentley Bath
Calypso

Fritstående badekar, der fås i mange nye former, farver og materialer bliver mere og mere populære, når folk skal have indrettet drømmen af et badeværelse. "Tid er ét af de mest prestigefyldte goder, vi i dag kan skilte med at have nok af", fortæller livsstilseksperten Helle Lundsgaard fra kommunikationsbureauet Drømmefabrikken i udsendelsen. "Vi har set det i indretningen af de fantastisk flotte køkkener i de senere år. De er ofte af nærmest professionel standard, selv om mange slet ikke har tid til at lave mad til hverdag. I badeværelset er det fritstående badekar et symbol på ultimativ nydelse og god tid. På hverdagsmorgener ved vi godt, at den står på et hurtigt brusebad, men bare det at have mulighed for at synke hen i en tilstand af total afslappelse, når vi har tid - det er noget, vi tænder på".

Fritstående badekar fås i mange udgaver. Er drømmen det klassiske med løvefødder, behøver man nu ikke længere bakse med flere hundrede kilo støbejern, idet der er lavet udgaver i forskellige plastmaterialer og til priser, der nu ligger helt ned til et par tusinde kroner. Men der er naturligvis stadig folk, der vil have den ægte vare - og de klassiske støbejernsbadekar fås i et væld af udgaver. Som noget helt nyt også i farver og med dekoration. Endelig er der kommet en masse nye modeller til i moderne design og udformning. Funktionaliteten er også fulgt med tiden. Således kan et gammeldags udseende badekar sagtens være forsynet med boblebad og massage. Men trenden går fra de energikrævende spabade til de mere miljøvenlige og simple badekar, som til gengæld fyldes med velduftende, æteriske olier eller et godt gammeldags skumbad.


Den nye miljøbevidsthed mærker Les Campagnoles & Co bl.a. ved at kunderne interesserer sig for, hvor tingene er produceret, efter at der har været uheldige sager om armaturer med tungmetaller fremme i pressen. Det kan også gøre sig gældende ved badekar, så butikken fører kun badekar fra anerkendte europæiske fabrikker, især engelske og italienske. "Vi oplever, at prisen ikke er så vigtig, som at folk får lige præcis det, de ønsker sig. Det specielle ved badeværelser er jo, at man let kommer af med et par hundrede tusinde til alle de skjulte installationer, og så må de få ting, der stikker op over overfladen også gerne være de helt rigtige", fortæller Per Hoiness.

På trods af finanskrisen, har der endnu ikke været den store afmatning at spore på badeværelsesfronten. Godt nok er nybyggeriet gået næsten helt i stå, men når det gælder renoveringer, oplever vi tværtimod en stigning. Folk har måske svært ved at sælge deres huse, og så vælger nogle at få lavet en grundig istandsættelse af badeværelset, enten fordi de vælger at blive boende, eller fordi de mener, at det vil gøre huset mere salgbart, når køberne igen kommer på banen.

Læs mere på www.les-campagnoles.dk

Lagt på 8. januar 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Rosendahl
 Andre artikler
Morsø River Vase
Med inspiration fundet i floden, der snor sig gennem det nordiske landskab, er Morsø-vasen 'River' en lektion i indre ro...
Læs mere
Nuance bakkebord
Nuance har netop lanceret et bakkebord i et moderne, skandinavisk design...
Læs mere
LE KLINT Caleo
Mødet mellem Rikke Frost og LE KLINT har ført til et nyt spændende samarbejde, der betyder...
Læs mere
Zone bordskånere
Giv dine varme skåle og fade et smukt og sikkert ståsted på middagsbordet...
Læs mere
Södahl Pansy
Find ro i soveværelset med sengetøj, der emmer af landlig idyl...
Læs mere
Vipp lancerer to nye lamper
Vipp udvider lampeserien med varianter af deres væglampe og pendel...
Læs mere
Rosti Mixkande i rustfrit stål
En af køkkenets helt store klassikere lanceres nu i rustfrit stål...
Læs mere
 ZoomRooms
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds