ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab.
Aristoteles

Logitech Harmony 1100


Nu kan du roligt sige farvel til de lange og indviklede forklaringer om, hvordan man skal bruge sit hjemmeunderholdningssystem. Logitech har nemlig lanceret den avancerede universalfjernbetjening Harmony 1100 med en brugertilpasset 3,5 tommers berøringsfølsom fuldfarveskærm. Logitechs nyeste universalfjernbetjening giver via sin berøringsfølsomme skærm mulighed for at man kan anbringe kommandoerne lige dér, hvor man vil have dem. Harmony 1100 er blevet tildelt ’CES 2009 Design and Engineering Award’ for det bedste produkt i kategorien tilbehør til hjemmeunderholdning. Det er andet år i træk, at et produkt fra Logitechs Harmony-serie bliver hædret med denne pris.

”Harmony 1100 er en naturlig udvidelse af Harmonys løfte om at simplificere dagens komplekse hjemmeunderholdningssystemer,” siger Ashish Arora, vice president and general manager for Logitechs Harmony-forretningsenhed. ”I takt med at flere og flere mennesker oplever hovedparten af deres underholdning derhjemme kan Harmony 1100 hjælpe dem med at få mere ud af deres hjemmeunderholdningssystemer – til en brøkdel af den pris, man må slippe for en traditionel brugerinstalleret fjernbetjening.”

Man kan med et enkelt tryk på Harmony 1100, der har en størrelse så den passer i en håndflade af almindelig størrelse, styre hele sit hjemmeunderholdningssystem. Harmony 1100 leveres med re-designet software og en 3,5 tommers skærm med opløsning i QVGA. Med Harmony-softwaren kan man udvælge de kommandoer, man bruger mest, og placere dem på fjernbetjeningens skærm. Hvis man fx er filmentusiast og derfor altid bruger funktioner som afspil og pause, kan man placere dem på sin Harmony 1100-skærm, så de er klar til brug, lige så snart man starter en film.

Udover den berøringsfølsomme skærm, der kan tilpasses den enkelte, er der også en række simple detaljer, som gør den nem at bruge. Der er fx taktile vejledninger placeret rundt om skærmen, som lærer brugeren at placere sine fingre og vælge de rigtige kommandoer. Det øverste af Harmony 1100 er udført i sortbørstet aluminium, og den nederste i et blødt berøringsvenligt materiale, som gør den komfortabel at sidde med i hånden – ligesom den også stilmæssigt gør stuen gavn. Harmony 1100 er genopladelig, hvilket betyder at man slipper for at udskifte batterier.

Lagt på 7. januar 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Faber
 Chevrolet
 Subaru
 Hyundai
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds