ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Den dovne kok

Den dovne kok

Få opskrifter på både hverdags- og gæstemad, der er hurtigere at lave end at hente en pizza. For at overleve i en travl hverdag er det nødvendigt indimellem at insistere på at være doven og springe over, hvor gærdet er lavest. Hvad skulle man ellers gøre? Den dovne kok fokuserer på, hvordan man kan opnå det bedste resultat med den mindste indsats. Det vigtigste kriterium for bogens opskrifter har været: Hvordan laver man dejlig mad, når livet er for kort til at hænge over gryderne i timevis? Det handler om at gøre det enkelt – og om at vælge de rigtige råvarer, som i løbet af ganske kort tid lader sig forvandle til retter, der gør familie og gæster både mætte, sunde og glade.
For den dovne kok handler det om at sætte sine kræfter ind de rigtige steder – de steder, hvor der er en særlig gevinst at hente – og så gå på kompromis med nogle andre, der ikke har så stor betydning. Så kan man nemlig bruge tiden på noget, man synes er endnu sjovere.

Gitte Heidi Rasmussen er madskribent og kreerer opskrifter til bl.a. Alt for damerne og Idényt. Inge Skovdal er fotograf og stylist med eget fotostudie i Odense og Århus. Sammen har de bl.a. udgivet de populære kogebøger Solskin og sommermad, Vintermad der varmer og Gaven til maven.

Forfatter: Gitte Heidi Rasmussen & Inge Skovdal
Forlag: Gyldendal

Lagt på 28. januar 2009 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Faber
 Jesper Holm
 UnderCover by LE KLINT
 Menu
 Rosendahl
 Andre artikler
I køkkenet med Karen Blixen
For Karen Blixen var gastronomi en kunstart på lige fod med litteratur, musik og maleri...
Læs mere
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds