ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når en mand åbner bildøren for sin kone er det enten en ny bil eller en ny kone.
Prince Phillip

Betingelser

Medlemsbetingelser
Generelle betingelser
Betingelser for annoncer mv.

Medlemsbetingelser

Det er gratis at tilmelde sig ZoomMagazine.dk. Ved at melde dig ind i ZoomMagazine.dk får du gratis adgang til vore services, konkurrencer, specialtilbud, rabatter mv. Når du melder dig ind i ZoomMagazine.dk accepterer du vore betingelser som er beskrevet nedenfor.

I forbindelse med tilmelding til ZoomMagazine.dk skal du udfylde nogle basisdata om dig selv (e-mail, navn, demografiske forhold mv.). Dette giver os mulighed for at give dig så relevante oplysninger/reklamer som muligt i forhold til dine interesseområder, bopæl etc. - og dermed servicere dig bedst muligt. Du forpligter dig derfor som medlem af ZoomMagazine.dk til at afgive korrekte og aktuelle oplysninger om dig selv. Opgiver du ukorrekte og uaktuelle oplysninger (som f.eks. en ikke eksisterende/lukket e-mail), kan ZoomMagazine.dk til enhver tid ekskludere dig. ZoomMagazine.dk forbeholder sig endvidere ret til uden forudgående varsel at ekskludere medlemmer, der efter ZoomMagazine.dk's mening optræder eller handler i strid med ZoomMagazine.dk's betingelser og etik eller i øvrigt optræder anstødeligt på ZoomMagazine.dk.

Dine personlige oplysninger vil bl.a. blive brugt til at målrette informationer, mails, tilbud fra ZoomMagazine.dk og dennes annoncører, således at de passer bedst muligt til netop din profil. Ved at melde dig ind, accepterer du således at vi sender e-mails og nyhedsbreve til dig.

Dine personlige oplysninger vil - på ingen måde - blive videregivet til personer eller virksomheder udenfor ZoomMagazine.dk. Annoncører vil kun modtage informationer i samlede mængder, hvor ingen personlige oplysninger er angivet.

Ønsker en annoncør f.eks. at ramme en speciel målgruppe (eksempel: Kvinder mellem 25-35 år i København), vil annoncøren få mulighed for at annoncerer overfor den ønskede målgruppe samt blive orienteret om hvor mange personer det drejer sig om. Der vil IKKE blive udleveret persondata af nogen art.

Du kan til enhver tid rette i dine personlige oplysninger ved at logge på ZoomMagazine.dk og følge vejledningen. Du er også meget velkommen til at kontakte os på mail@zoommagazine.dk.

Det er ikke tilladt for brugere at reklamere, annoncere eller på anden måde forsøge at sælge eller købe tjenester eller varer for nogen som helst form for forretningsmæssig årsag. Dette gælder for såvel indlæg i debatter som kommentarer til artikler, produkter, m.m.
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       Artikeloversigt       RSS RSS feeds