ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Skønne stylingprodukter


Fønbørste by GB
Gun-Britts egen favorit er denne føntørringsbørste, der gør føntørringen lettere og gør det nemt at få lige den frisure du vil have. Børsten er i keramik og er antistatisk, så den ikke knækker håret. Let at rengøre med varmt vand.

Fladbørste by GB
Den perfekte børste til langt hår. Børsten er i keramik, hvilket gør at den er umulig at knække. Den er desuden antistatisk, hvilket sikrer dig at den ikke knækker dine hårstrå.

Hårnål by GB
Den populære hårnål er Gun-Britts egen opfindelse. Brug den til at skabe spændende frisurer og anderledes opsætninger – hårnålen er tidløs og enkel, og så knækker den ikke håret i modsætning til f.eks. hårelastikker.

Hair repair mousse by GB
Styrker og genopbygger håret og efterlader det smidigt og glansfuldt. De langtidsvirkende plejestoffer tilfører fugt og forstærkning til de dele af håret der er tørre og skadede. Fordeles i det håndklæde-tørre hår i 20 min., hvorefter den skylles ud. Vælg mellem 2 størrelser.

Styling mousse by GB
Velegnet til alle der ønsker at give frisuren ekstra volumen og et perfekt hold.
Arbejd moussen ind i et let fugtigt hår. For glat look - brug føn og børste. For fremhævelse af krøller krammes moussen i håret, tvist evt. enkelte længder. Føn/lufttør frisuren som sædvanligt.

Split ends by GB
Serumet gør styling og udredning af tørt, kruset og elektrisk hår til en "leg". Fordel 2 dråber Split Ends Serum i vådt / tørt hår og style med føn / børste eller fladjern for glat look.
Ønskes krøller føntørres med soft styler. Selv det mest genstridige hår efterlades blødt, smidigt og glansfuldt. Vitamin E tilfører håret fugt og beskytter mod solens stråler.

Shine spray by GB
Mirakel sprayen til alle hårtyper, der tilfører mat og glansløst hår ekstrem shine og efterlader det levende og glansfuldt. Fremhæver og beskytter desuden hårets farve. Brug sprayen i et færdigt stylet hår. Den er samtidig helt fantastisk efter brug af Star Dust by GB for et skinnende, sundt look.

Salt water by GB
Salt water kan anvendes i både tørt og vådt hår, hvis du er til det lidt tilfældige, skødesløse look som ved en solskinsdag på stranden. Salt water er også perfekt til mænd, der gerne vil style håret med et produkt, der efterlader et lidt rodet look.

Star dust by GB
Ifølge Gun-Britt bør alle kvinder have en Star dust stående på badeværelset. Dette vidundermiddel i form af pudder er gennem mange år blevet anvendt til at tilføre håret ekstra volumen og fjerne unødvendigt fedtstof fra hovedbunden så håret ikke skal vaskes for tit. Star dust bruges i tørt hår. Afslut med Shine spray by GB, så håret får et sundt, blankt look.
Fås i 4 nuancer; Milky, Creamy, Light Mocca og Mocca.

Styling spray by GB
Gun-Britts favorit hårspray er Styling spray soft by GB. Det er en holdbar spray, der samtidig er nem at have med at gøre. Du kan ændre frisure i løbet af dagen, selvom du har sprayen i håret, og du kan køre dine fingre igennem håret, selvom du har brugt sprayen. Den hverken udtørrer eller klistrer.
Styling spray strong by GB er en ekstra holdbar lak i Styling spray serien, der sikrer frisuren et ultra holdbart look der holder hele dagen.

Straight spray by GB
Perfekt til udglatning af kruset / krøllet og permanentet hår, hvorefter håret glattes ved hjælp af føn og børste for at opnå det optimale glatte look. Håret efterlades silkeblødt og fuldt af bevægelse.

Normal shampoo and conditioner by GB
Den milde serie til mellemkraftigt og normalt hår. Brug både shampoo og conditioner så ofte du vil – dit hår efterlades blødt, blankt og glansfuldt. Indeholder bl.a. seaweeds, der er rig på vitaminer og mineraler og styrker hårets struktur.
Med UV-filter. Kan bruges i farvet hår.

Volumizing shampoo and conditioner by GB
Den perfekte serie, hvis du vil have mere fylde og volume i det fine, styrkeløse hår. Indeholder en lang række af plejestoffer, der tilfører håret fylde og gør det nemt at sætte. Provitamin B5 styrker øjeblikkeligt håret og gør det blødt og kraftfuldt. Med UV-filter. Kan bruges i farvet hår.

Thick hair shampoo and conditioner by GB
Den idelle serie til dig der har tykt, tørt eller kemisk behandlet hår. Denne shampoo og conditioner efterlader håret blødt og medgørligt, og indholdet af macadamia nøddeolie og hydrolyseret keratin beskytter og styrker håret.
Med UV-filter. Kan bruges i farvet hår.

Sensitive scalp shampoo by GB
Denne shampoo renser nænsomt håret, samtidig med at hovedbunden tilføres intens fugt og pleje. Ekstrakter af pebermynte, rosmarin og humle køler hovedbunden og dermed mindskes kløe og irritation. Shampooen er effektiv mod let skældannelse. Afslut med en conditioner der passer til din hårtype.
Med UV-filter.

Blonde shampoo by GB
Blonde Shampoo by GB tilfører blond og gråt hår pleje og masser af vitalitet. Ekstrakt af lemon og solsikke mindsker uønsket gult skær og intensiverer farven i håret, der efterlades fyldigt, blødt og glansfuldt. Er også velegnet til blond farvet hår. Indeholder UV-filter, der beskytter mod solens stråler. Kan bruges i farvet hår.

Blonde conditioner by GB
Blonde conditioner by GB plejer og beskytter blond og gråt hår. Indeholder UV-filter, der beskytter håret mod solens stråler. Gun-Britt anbefaler at efterlade Blonde conditioner i håret i op til 5 minutter – så opnår du det bedste resultat.

Purifying Shampoo by GB
En dybderensende shampoo der bruges 1 til 2 gange om ugen for mildt at rense hår- og hovedbund for stylingprodukter. Ekstrakt af kamille og aloe vera virker beroligende og fugtgivende for hovedbunden, og er rig på vitaminer og mineraler som styrker og plejer håret. Velegnet til farvet hår med UV filter som beskytter mod solens stråler.

Deep treatment by GB
En dybdegående cremekur, der får selv det mest ødelagte og tørre hår til at blive smukt, blankt og sundt igen. Fås i en smuk krukke der pynter på badeværelset. Fordel kuren i det våde hår og lad den virke i 15 minutter. Fås i lækker krukke du kan genbruge igen og igen – køb blot 200 ml tube refill.

Deep treatment blonde by GB
En unik dybdevirkende cremekur til blondt / gråt hår. Ekstrakt af lemon og solsikkemindsker uønsket gult skær og intensiverer farven. Macadamia nøddeolie, ceramider samt alger sikrer håret optimal fugt og pleje. Cremekuren modvirker tørt og porøst hår og efterlader det sundt, bødt og næringsfyldt.

Moisture spray by GB
Den lette spray conditioner fungerer som en daglig kur til dig, der gerne vil have at det går lidt hurtigt om morgenen, men samtidig gerne vil tilføre håret pleje dagen igennem. Spray den i det våde hår og lad den sidde resten af dagen. Efterlader håret let fugtet. Også velegnet til mænd, der gerne vil have et sundt, blødt look. Moisture spray dufter let spicy.

Styling paste by GB
Det perfekte styling produkt til enhver frisure. Holdbar og cremet fylde og struktur til hår der skal sættes eller defineres let. Til både kort og langt hår. Ideel til mænd, der gerne vil have frisuren til at sidde hele dagen, uden håret ser stylet ud. Er vandopløselig og vaskes nemt ud igen.

Volume spray mousse by GB
Tilfører håret masser af volumen fra hovedbunden og ud i længderne. Spray moussen i det håndklædetørre hår før føntørring og få en frisurer der er fuld af hold og volumen hele dagen. Et must for dig, der ikke kan få volumen nok til håret.

Sea wax by GB
Sea wax by GB er en blød voks der giver det perfekte hold til din frisure, samtidig med at den tilfører håret glans. Den er vandopløselig, og dermed nem at vaske ud. Sea Wax er ideel til enhver korthårsfrisure.

Hard wax by GB
Hard wax by GB er en hard voks, næsten I “ler” struktur, der giver et ekstremt holdbart look, løfter håret og giver fylde. Hard wax er en mat voks, og til trods for dens tunge konsistens er den vandopløselig og nem at vaske ud af håret igen.

Travel by GB
Næsten alle produkterne er nu tilgængelige i praktiske rejse-størrelser.
Alle shampoo og conditioner varianterne som indeholder 75 ml og koster kr. 75,00 stk.
Samtlige sprays der alle indeholder 40 ml. og koster fra kr. 95,00 til kr. 110,00.
Vokse og Styling Paste som indeholder 15 ml. og koster kr. 95,00.
Naturligvis også den populære StarDust finde i travelsize- alle 4 varianter som indeholder 25 gr. og koster kr. 125,00
Deep Treatment kuren, både almindelig og blonde, indeholder 50 ml. og koster kr. 125,00


Skrevet 20. januar 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds