ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Tendenser for foråret 2006

Presse meddelelse
Gun-Britt Hair Collection Spring 2006


Gun-Britt
Gun-Britt Zeller
Gun-Britt og Ikonerne

Danmarks ubetingede super klipper nummer 1 - Gun-Britt Zeller fra salon kæden Gun-Britt - har netop lanceret sin seneste kollektion af frisurer for foråret 2006.

Den yderst afvekslende kollektion for både mænd og kvinder tager udgangspunkt i Gun-Britts personlige favorit ikoner og beundringsværdige trendsættere fra hedengangne tider i form af den eksotiske Bianca Jagger, den ekstravagante David Bowie og den provokerende Mary Quant - stilikoner, der mere eller mindre frivilligt leverer retro inspiration til nutidens komplekse og hastigt omskiftelige modescene.

"Jeg henter den overordnede inspiration i mine yndlings ikoner, men jeg bestræber mig først og fremmest på, at klippe hår, der er helt dugfrisk i udtrykket. Retro stil er kun spændende, hvis den støves af og knækkes tilstrækkeligt. For mig er gamle traditioner inden for klip kun til, for at blive brudt og rusket op på ny", siger Gun-Britt.

"Som aldrig før har jeg brugt mine gamle håndværksmæssige teknikker inspireret af 60'ernes Sassoon klipninger med masser af gradueringer og perfektionistiske kraftige kanter, men jeg har i den grad inkorporeret de allerseneste teknikker, der betyder et langt blødere og versatilt klip i frisuren. Resultatet er således et langt større miks af stilarter, teknikker og inspirationer end nogensinde før" slutter Gun-Britt.


Kollektionen, der rummer nyheder til moderne hår i alle længder - mini, midi og maxi - er fortolket på Gun-Britts nye kampagne billeder fotograferet af den australske modefotograf Sean McMenomy, der har stillet linsen skarpt på de ypperste nye danske model spirer, Eddie, Eva Helene, Daniel, Ena og Michella. Hver især afspejler de en individuel og unik stil, der kan fortolkes til alle aldersgrupper og al slags hår.

Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds