ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

Clarks Men SS 09

Clarks Men SS 2009

Forandring til Fashion - med komforten i behold
Form og funktion er kodeordene for succesfuldt design, også for verdens største skobrand Clarks og inspirationen bag Clarks fortsatte udvikling af herresko. Clarks er i dag i en rivende udvikling. Netop nu befinder Clarks sig midt i en foryngelsesproces, og brandet har ændret sit image fra ”Komfort” til ”Fashion”. Clarks er i dag et Fashion brand til manden i storbyen, der lever en travl hverdag. Den travle mand har brug for sko, der kan bringe ham igennem hele dagen uden at gå på kompromis med hverken design eller komfort. Danskerne har i stigende grad opdaget, at Clarks sko kan tilbyde den sjældne kombination af en trendy stil med den højeste komfort. Den 10. september 2008 åbnede Clarks sin første butik i København. Butikken er åbnet i det mondæne Galleri K og byder på et enormt udvalg af Clarks’ kollektioner til damer og herrer og børn. Clarks sko imødekommer danskernes vægt på funktionalitet og et smart look til en fornuftig pris.

Gå ind i sommeren med stil
SS 2009 indeholder Clarks’ syntese af teknisk knowhow og kreativ flair, lanceringen af nye styles med ’Active Air’ og ’Flexlight’ og en afsløring af det næste kapitel i MO liniens succeshistorie. Cool design og cool fødder. Clarks leverer begge ting i nye sko som Rapid Mocc og Rico Air. Rico Air er en sæsonbetonet fortsættelse fra den super succesrige ’Rico Walk’ boot. Skoene er i et cool design og har en let, sommerlig fornemmelse, der skyldes ustruktureret overlæder og en afslappet stil. De cool fødder skyldes bogstaveligt talt ’Active Air’, den unikke Clarks teknologi, der er intelligent skjult i skoens midtersål, og som skaber bedre luftcirkulation.

Fleksibel og lys
Som mærket siger, hjælper Clarks’ ’Flexlight’ teknologi med at gøre skoen fleksibel og lys. Inkorporeret i den nye glatte Flux Drift, komplementerer skoen en person med selvtillid. Valget af en mat og en metallisk finish skaber en smart og sporty fusionssko, der ser godt ud og føles godt hele dagen, hver dag, hvor som helst og når som helst.
Med hensyn til fleksibilitet, har Clarks med succes udviklet en fleksibel lædersål i høj kvalitet. Den nye sål har sin debut på en række af de mere formelle sko til SS 2009 med styles som Fair Café, der viser vejen.

Tidløs og aktuel
For at fejre Natur skoens 25 års jubilæum, genopfinder MO linien sig selv til 2009 med MO3. Ved at kombinere det øverste af skoen med Active Air affjedring, har skoen MO3 et individuelt look, der let fungerer med en casual påklædning. Clarks er kendt for komfort, kvalitet og service, og brandets ambition er fortsat at skabe sko, der forener det moderne med komfort. Clarks sætter en ære i at være på forkant med ny teknologi og nyt design for fortsat at fortjene sin ledende position på det globale marked.

Lagt på 23. april 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Matinique
 Iceman
 Tiger of Sweden
 Pre End
 Bison
 Cottonfield
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Kend din hårtype
Gulerodsflute
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds