ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Napapijri herrekollektion 2009

Napapijri herrekollektion SS 2009

Skab dit eget udtryk
Napapijris herrekollektion SS09 er til den aktive og dynamiske mand. Kollektionens tema er ”Mix&Match.” Hver style i kollektionen er et selvstændigt design, der kan mikses på kryds og tværs og skabe et originalt look. Herrekollektionen er fyldt med friske sommerfarver. Farverne spænder fra hvid til azur og dybblå, fra militærgrøn til lys grå, fra cremehvid til en naturligt indfarvet indigo og lilla og en en masse lækre pastelfarver. De naturlige og funktionelle materialer giver kollektionen en behagelig lethed og friskhed. Kollektionens to hovedtemaer er Sportswear og Performance.

Sportswear
Den nye Sportswear kollektion er den urbant inspirerede del af kollektionen. Farverne er afdæmpede, hvilket er karakteristisk for Napapijris enkle stil. Kollektionen er rig på funktionalitet og spændende detaljer. Looket er afslappet og præget af grafik, der er lavet i flere forskellige teknikker som fx tone i tone. Sportswear temaet understreger Napapijris fokus på natur og teknologi. Kollektionen indeholder derfor naturlige materialer med en markant finish, der mikses med mere high performance og urbane materialer som nylon. Det både naturlige og urbane look understreges af materialer som bomuld og innovative, naturlige fibre som bambusbomuld og lærred, som også fås overtrukket med et beskyttende lag. Herrekollektionens stjerner er de ternede jakker uden foring og med spændende farvekontraster, de indisk inspirerede jakker, denim i bomuld, de sandfarvede jakker med læg og slim fit bukser med nålestriber.

Performance
Den mere outdoor orienterede kollektion Performance indeholder tøj til stranden. Strandtemaet afspejles i T-shirts, forskellige sæt i friske farver og skjorter med håndlavede, blomstrede skjorter med farvetryk. Kollektionen indeholder også joggingtøj med bukser, T-Shirts, polo bluser og sweatshirts i bomuld med naturlige farver og skræddersyede detaljer. Flere af kollektionens sweatshirts har tekniske detaljer og er lavet i ”nylonfleece.” Nylonfleece er et nyt materiale, som kan bruges i sweatre til at kunne erstatte jakken til sommersæsonen.

Napapijris forår/sommer kollektion 2009 fuldendes med læderjakker og tasker og kollektionen med sko og sandaler i stof. Kollektionen er særlig egnet til at rejse til eksotiske destinationer, da kollektionen på én gang er komfortabel, holdbar og moderne. Napapijris forår/sommer kollektion er både til den rejselystne mand, der både dyrker storbyen og naturen, og som går efter kvalitet og godt design med farver i en sporty stil.

Lagt på 12. marts 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Cottonfield
 Iceman
 Redgreen
 Matinique
 Bison
 Pre End
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Kalorier – ven eller fjende?
Sæt fokus på din søvn
Husk komplimenterne
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds