ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

Matinique Black Label sommer 2009

Matinique Black Label sommer 09

Hvordan holder du dig cool - både stilmæssigt og fysisk denne sommer? Svaret er Matinique Black Label-kollektionen, der leder tankerne tilbage til svundne romantiske somre ved Rivieraen.

Bukserne er lette og tætsiddende med et friskt og elegant look. Shortsene er smalle med indsnævring i benene og skåret over knæet som de nye 5-lommers denim-shorts. Igen i denne sæson tilbyder Matinique et flot udvalg af lette sommer-blazere og jakkesæt, herunder modeller med shorts, der giver et komfortabelt og cool look til kontoret. Det er et stort udvalg af afslappede og sofistikerede skjorter med både lange og korte ærmer med forrygende tern og striber - og som prikken over i'et er modellerne forsynet med elegante, diskrete detaljer på lommer, sømme og piping.

Strik er det perfekte valg, når dagen udvikler sig i en sporty retning. Vælg mellem behagelige polo'er og tætsiddende T-shirts - og kombinér med en jacquard-ternet cardigan eller pullover med kontraststribe, når skyggerne bliver længere, eller vinden blæser op.

Der er lagt stor vægt på valg af materialer i år, hvor kollektionen byder på både lette og åndbare materialer, der giver et flot og sofistikeret look. Hemmeligheden ligger i stoffer som stretch-bomuld, vævet stretch-denim, miks i lærred og uld samt to-tonet bomuld. Strik fås i snoede garntyper og pique i to toner. Den store fokus på stretch-materialer giver et balanceret, kropsbevidst look - uden at overdrive.

Det store udvalg af sommertøj i flotte farver opfylder både den sporty og sofistikerede side hos de fleste mænd. Der er et stærkt udvalg af neutrale designelementer med sorte, hvide, ørken-khaki og grå toner, som er perfekte til chinos og shorts - kombineret med flotte indslag i kontrast- og modefarver som havblå, kirsebærrød og de meget vigtige lavendelfarvede toner. Kollektionen byder sågar på et flot rødt jakkesæt i stretch-bomuld. Den brede farvepalet er perfekt til kollektionens grundmaterialer og byder samtidig på et fantastisk udvalg af tern og striber til skjorter og madrasternede shorts.

Sidst, men ikke mindst, afspejler udvalget af accessories som slips, sokker og tørklæder kollektionens flotte farveserie. Et 'must' denne sæson er vintage-inspirerede slip-on-sneakers, som er så behagelige, at du ikke har lyst til at tage af, når du først har fået dem på. Heldigvis behøver du det heller ikke - for som med resten af kollektionen er de perfekte at have på både om dagen og om aftenen.

Black Label-kollektionen sommeren 2009 garanterer dig en sofistikeret og cool oplevelse, uanset hvordan vejret bliver.

Lagt på 18. marts 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Pre End
 Bison
 Peak Performance
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
En duft af dig
Pas på din hud
Gulerodsflute
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds