ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En bank er et sted, hvor du kan låne penge, hvis du kan bevise du ikke har brug for dem.
Bob Hope

Matinique Blue Label sommer 2009

Matinique Blue Label sommer 09

Lad os leve, mens vi lever! Det er indbegrebet af Blue Label-kollektionen sommeren 2009, der byder på en kombination af friske, dynamiske farver med cool styles i afslappede materialer.

Den store nyhed denne sæson er et stort udvalg af konventionelle tern, striber samt skotsktern i alle tænkelige størrelser og kombinationer. Hold øje med skjorter i alt fra mikro- til maxitern. Shorts kommer i krøllede materialer med rolige madrastern, mens striber gør strik essentielt. College-inspirerede cardigans er vigtige, især når de er fremstillet med kontraststriber og i grafiske farvekombinationer.

Hvordan skal man nogensinde kunne vælge med så mange forskellige mønstre? Den gode nyhed er, at det behøver du heller ikke. Stilen denne sæson fokuserer på personligt mix & match, hvor du definerer din helt individuelle stil. Afslappede blazere er et stærkt alternativ til sweatere og kan kombineres med alt fra et par afslappede chinos til forrygende, surferinspirerede badeshorts eller skotskternede shorts.

Der er ikke noget bedre end at nyde tilværelsen i afslappede materialer, der kræver minimal pleje. Blue Label er strygefri zone denne sommer med fleksible, forvaskede bomuldsstoffer, bomuld/hør kombinationer og lette skjorter. Mange af kvaliteterne er forvaskede, hvilket giver bløde og behagelige materialer, som kan tages direkte op af tasken og stadig se godt ud. Jersey fås i alt fra bomuld-pique til vasket rib. Desuden kan cool fleecetrøjer holde dig varm på køligere sommerdage.

Illustrationerne “Lad os leve, mens vi lever” fungerer som en rød tråd gennem hele kollektionen. De trykte grafikelementer reformeres, jo mere forvaskede de bliver. Som altid dukker farven blå op som en gennemgående detalje mens markerede syninger giver kollektionen et casual men stadig markeret look.

Farvehistorien denne sæson er en kombination af neutrale jordfarver kombineret med klare, levende farver som stærk gul, orange og koral. Sort, grå, hvid og beige er klassikerne der bliver bedre og bedre med tiden og som passer perfekt ind i den dristige farvelinje. Accessories er mere farvestrålende end før og giver dig muligheden for at tilføre dit look noget ekstra, som f.eks. et par stribede sokker der skaber kontrast.

Matinique’s Blue Label-kollektion er både ung og original og præsenterer designelementer uden at diktere, hvordan de forskellige styles skal sammensættes. Du får derfor masser af frihed til at skabe din helt egen stil: Valget er dit. Lev livet, mens du kan.

Lagt på 20. marts 2009
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Tiger of Sweden
 Matinique
 Redgreen
 Iceman
 Pre End
 Peak Performance
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Føntørring af håret - Gode råd når man har travlt
Kylling og rejer i kokossovs
Hurtig makeup
Et godt grin er guld værd
Husk komplimenterne
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds