ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Blend Men efterår/vinter mode


BLENDs efterår/vinter kollektion til mænd giver den moderne stilsampler et kalejdoskop af muligheder. Efterårets højaktuelle college look fortolkes hos BLEND, hvor du kan være klassisk college boy med engelsk kant eller med et amerikansk ivy league look den ene dag og helt i storbyens jungle eller tegneseriens kalejdoskopiske univers den næste dag.

Free and Easy
BLENDs Free and Easy kollektion kombinerer all-american-boy looket med en snert af jord og røg. Hvis du ikke hænger dig i fortiden og foretrækker at leve et ubekymret liv, er Free and Easy kollektionen til dig. Kollektionens kraftige strik, ternede jakker i et råt grunge look bringer det vilde udendørsliv til den urbane verden. De grafiske lapper og kraftige farver er kastet henover en slidt T-shirt, du nærmest lever i. Kollektionen kombinerer et råt vintage look med et nyt smalt snit. Free and Easy kollektionen er Pearl Jam, Catcher in the Rye og en øl på en lys oktober dag.

Classic Cool
BLENDs Classic Cool kollektion til efteråret er ultra tight i looket og smal, skræddersyet og ultimativt urban. Forestil dig superhelten midt i en mørk nat i en gade i byen, der aldrig står stille. Det er Gotham city uden Goth – blot kulsort, skinnende blæksorte glimt og mørkt drama. Kollektionen fortolker natten, hvor den ensomme ulv og lyden af en ugle blander sig med glimtet af måneskin i en sø af petroleum. Nattens skabninger klæder sig i blankt læder, frakker i midnatsnuancer og smalle bukser i grå skygger og dyb blomme. Det er her, hvor underverden møder cool. Dette er hvor cool blev født.

Daring Spirit
BLENDs Daring Spirit kollektion er inspireret af den rebelske tegneseriefigur. Kollektionen er en farverig og næsten skræmmende glad linie af tøj, der er designet til den optimistiske rebel. De udsyrede karakterer og den plastisk fantastiske grafik eksploderer i et kalejdoskop af farver, der er generøst sprøjtet til med hot pink og lys violet. De oversize og smalle silhuetter møder mørke og tunge materialer og en let og lys stemning. Kollektionens sjove og positive følelser bliver samlet til manden, der virkelig har noget på hjerte. Hvad du har på hjerte, ved du kun selv – men vis det med stil.

Modern
Dette efterårs BLENDgold Modern kollektion har en engelsk accent. BLENDgold kollektionen har en slank silhuet, et skræddersyet look og er skabt med et råt look – ligesom et glas cognac med en førsteklasses tequila. Uldbukser med rude tern kombineres med edgy prints og store kabelstrikkede bluser. De stilfulde frakker og blazere kommer direkte fra bibliotekets støvede hylder med sin elegante linier og moderne silhuetter i efterårsfarver som brun, sort, grå, dyb rød og grøn. Fyld skuldertasken i slidt look med bøger. For det er her, hjerne møder råstyrke, hvor college drengen møder raffinement, og hvor moderne møder mennesket.

BLENDs nye herrekollektion er ikke bange for at bryde med det sikre valg og byder på tøj, der både vækker opsigt, og som vækker mænds indre rebel og college-boy. Så uanset om du er til tør Americana stil, et kulsort urbant look eller stilfuld engelsk ivy league, har Blend denne sæson looket til dig.
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Tiger of Sweden
 Iceman
 Matinique
 Pre End
 Peak Performance
 Cottonfield
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Hold din krop sund og smuk
Alle mennesker har en fortid
Izipizi Briller
Gulerodsflute
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds