ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er som en parfume: Vi kan ikke stænke den på andre, uden at et par dråber rammer os selv.
William Shakespeare

Cottonfield Efterår


Dette efterår præsenterer Cottonfield en flot kampagne med topmodellen Will Chalker skudt af den internationalt anerkendte modefotograf Morten Bjarnhof. Kampagnen markerer en spændende opdatering af Cottonfields koncept og design, der fastslår brandets position som et moderne og casual herrebrand med stærke rødder i den skandinaviske designtradition.

Cottonfields komfortable efterårskollektion er til den voksne mand, der hviler i sig selv og lever livet – uden begrænsninger. Looket er casual og maskulint og kombinerer klassiske og sporty herre items i behagelige og bløde materialer. Grundfarverne er Cottonfields autentiske rød, hvid, grå og blå, der bliver udfordret af energiske accentfarver som Rusty Orange, Super Lemon, Stinging Nettle og Ocean Blue.

Ved indgangen til efteråret er kollektionen præget af et lettere og mere sportsligt look med bomberjackets, denims og chinos, men som vinteren nærmer sig, kommer der fokus på fløjlsbukser, fed kabelstrik og argyle-mønstrede pullovers. Desuden introducerer Cottonfield sit outdoor-program, hvor især den klassiske parka og duffelcoaten præger modebilledet sammen med den trendrigtige peacoat. Kollektionen passer til et aktivt udendørsliv og byder også på mere praktiske jakker, formet af den skandinaviske tradition for enkelthed og funktionalitet, hvilket blandt andet kommer til udtryk i de innovative, lette og vejrbestandige materialer.

Kombiner det sportslige look med det klassiske og trendy med en af efterårets mange detaljerige Oxford-skjorter, der giver god mulighed for at tone looket ned og op alt efter lejlighed, personlighed og humør. Bær dem under en tyk rugby-cardigan og fold kanten på dine chinos, så der er kig til at par farvede strømper. Lad et tørklæde eller en cap give looket kontrast eller miks med jeans for at opnå et afslappet udtryk, der tager campuslooket et skridt videre ind i de voksnes rækker.

Glæd dig til at gå efteråret komfortabelt og lunt i møde med Cottonfield. Som altid er der lagt væk på fine detaljer som snit, pasform og forarbejdning samt en maskulin farvehistorie, der tegner Cottonfields DNA og tillader en moderne, alsidig og personlig styling.
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Iceman
 Tiger of Sweden
 Pre End
 Redgreen
 Peak Performance
 Bison
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Kend din hårtype
Gulerodsflute
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds