ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Shoe The Bear

Sneakerbrandet Shoe The Bear

Sneakerbrandet Shoe The Bear har til huse i det kreative miljø omkring entreprenørfællesskabet LYNfabrikken i Vestergade, Århus, og har siden opstarten i 2007 oplevet positiv vækst i både ind- og udland.

Hver kollektion fra Shoe The Bear er kendetegnet ved et unikt tema, som hver sneaker er en manifestation af. Den seneste kollektion fra Shoe The Bear er udformet med inspiration i noget så eksotisk som den mexicanske wrestling-tradition Lucha libre, hvor farverige facemasks, brutale bad guys og sveddryppende superhelte er blevet oversat og omfortolket til sneakers med ironi og karisma.

Til hver kollektion samarbejder Shoe The Bear desuden med en interessant udenlandsk eller dansk kunstner omkring dekorationen af forskellige styles. Shoe The Bear har bl.a. arbejdet med Lau Højen fra Carpark North, Per Petri, italienske Allessandro Geri Rustighi og Anders Ladegaard.

Til SS10 kollektionen har Shoe The Bear bundet snørerne sammen med den iranske kunstner Saeed Fadavi, som flygtede til Danmark i en alder af 24 år. Fadavi inkorporerer sine personlige oplevelser fra ungdommen i sin kunst, hvilket kommer tydeligst til udtryk i Fadavis brug af kvindefigurer som metaforisk frigørelse.

Gæstekunstnerne giver kollektionerne et eksklusivt og unikt præg, som sikrer, at brandet Shoe The Bear aldrig står stille, men altid bevæger sig med dynamiske skridt videre hen ad den røde løber og vejen til succes – og gør hver enkelt sneaker til en uoverfladisk fortælling om udfordringerne ved det urbane liv i en global verden.

Hos Shoe The Bear er en sneaker derfor aldrig bare en sneaker, men en vision om at lave visuel indpakning til fødderne, hvor jysk beskedenhed og jantelov ryger med skokassen til storskrald til fordel for sneakers i udansk verdensklasse.

Bag Shoe The Bear står designerduoen Thomas Frederiksen og Jakob Fuglsang, som allerede tidligt i brandets levetid fik bekræftet, at deres tilgang til fashionabelt footwear var unik og interessant selv uden for Danmarks grænser. Ved CPH Vision i 2008 blev Shoe The Bear således udvalgt til at repræsentere dansk design ved Tokyo Fashion Week – en udvælgelse som førte både international omtale og anerkendelse med sig, og som markerede at brandets balance mellem feminin fashion og maskulin mode havde seriøs international appel.
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Peak Performance
 Pre End
 Iceman
 Cottonfield
 Tiger of Sweden
 Bison
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
En duft af dig
Pas på din hud
Gulerodsflute
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds