ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

Nye herrebriller fra FLEYE


Danske FLEYE er kendt for sine sprælske farver, frække designs og innovative formgivning. Dette efterår er FLEYE gået ’back to basics’ og har taget sig kærligt af herrerne med en kollektion, der er både maskulin og modig.

De meget sprælske farver er udskiftet med et mere stringent klassisk design og frække detaljer. Designet holder fast i det nørdede look, men de meget markante shapes er blødt en anelse op og er ikke helt så fulde af volumen som tidligere. De klassiske brilledyder er trukket frem i designet sammen med et nutidigt twist, der gør, at mænd i alle aldre kan finde en brille, der enten fuldender eller bryder deres stil – alt efter, hvilken type man er.

Tendensen til at vælge briller, der på det nærmeste trådte ud af ansigtet, er ved at vende, og i stedet vinder den tilpassede brille, der er designet som en integreret del af ansigtet, frem. FLEYEs nye herrekollektion understreger det maskuline look gennem en kombination af acetatfronter og titan-stænger. Acetatfronten, der er designet til at følge de markante øjenbryn, giver en god tyngde og dybde til ansigtet og fremhæver derved de maskuline træk, mens de smalle titanstænger gør designet lettere og mindre overdimensioneret.

Denne nye herrekollektion overrasker, hver gang man ser brillerne fra en ny vinkel. Smukke og umiddelbart sofistikerede herrebriller med et flot skildpaddemønster på frontens forside får et frækt twist på bagsiden af fronten, der er helt hvid. De enkle og smalle titanstænger er diskret dekoreret med den helt klassiske FLEYE-bue, der er fundet frem fra gemmerne og igen sætter sit præg på kollektionen. Grafiske udstansninger giver andre titanstænger et stringent, men samtidig flerdimensionalt look, mens nogle stænger overraskende er afkortede, så de smelter sammen med brillefronten på en næsten usynlig vis.

Efterårets farver holder også fast i det maskuline og er generelt mere afdæmpede og en anelse mere sofistikerede i deres sammensætning. Smukke matte toner af navy, brun, antracit og petroleum giver dybde og ro, mens lidt mere mættede nuancer af grøn og lime er til de mere modige. Sort benyttes enten alene eller i flotte grafiske mønstre med transparent acetat, mens flotte skildpaddemønstre i gyldne farver vidner om de klassiske dyder – twistet med en fræk hvid, så det klassiske hele tiden ses i en opdateret form.

FLEYE er gået ’back to basics’ med en herrekollektion fuld af genkendelige maskuline linier og nye modige detaljer, der giver selv den klassiske mand mod på mere.
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Iceman
 Redgreen
 Cottonfield
 Peak Performance
 Matinique
 Bison
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Rens morgen og aften
Lad makeup’en matche håret
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds