ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Columbia Sportswear


Columbia Sportswear har lanceret en ny serie af svedtrøjer og bukser, som regulerer kropstemperaturen optimalt. Base Layer’en hjælper dig af med sveden, men undgår samtidig at lukke al varmen ud. En rutineret sportsudøver har testet svedtrøjen i praksis og finder dens præstation overbevisende.

”Columbias nye Base Layer fungerer, som enhver svedtrøje burde: Den tempererer faktisk kroppen, så man ikke har det hverken for koldt eller for varmt. Jeg har aldrig før oplevet nogen svedtrøje virke så godt i praksis,” fortæller cykelrytteren Rasmus Remigius Berg, som har kørt mountainbike siden 2003.

Igennem en måneds tid har han trænet 2-3 gange om ugen iført Columbias Base Layer – i forskelligt vejr og på både racercykel og mountainbike. Konklusionen er, at man får glæde af den ekstremt hurtige, temperaturregulerende effekt uanset vind- og vejrforhold samt cykeltype.

Temperaturen reguleres konstant
”Det tidspunkt, hvor jeg lægger allermest mærke til den hurtige effekt, er, når jeg holder stille i et lyskryds. Normalt bliver det hurtigt meget varmt, hvis man holder stille for rødt med høj puls – men det er ikke tilfældet med Columbias svedtrøje. Man får det lidt varmere, men slet ikke i samme grad som med andre svedtrøjer. Det fungerer også fint, når man knokler op ad en stejl bakke eller suser ned ad en nedkørsel på mountainbike; svedtrøjen opretholder næsten samme temperatur, uanset hvad man laver,” siger Rasmus Remigius Berg og tilføjer, at han ikke ved, hvordan aluminiums-pigmenteringen fungerer, men oplever, at den gør et fantastisk stykke arbejde.

Reflekterer varmen og fører fugten væk
Columbias Base Layer er skabt med Omni-Heat Thermal Reflective teknologi: Inderst er et åndbart lag, som er indfattet i et reflekterende materiale. Det reflekterende materiale arbejder sammen med det svedtransporterende basislag om at reflektere kroppens varme, mens fugten føres væk. – Og man behøver ikke bekymre sig om lugtgener:
”Jeg har med vilje ikke vasket svedtrøjen efter hver brug, men højst hver anden eller tredje gang, og jeg har ikke oplevet nogen urimelig lugt. Trøjen er i øvrigt heller ikke krympet eller på anden måde kommet ud af form efter vask,” fastslår Rasmus.

Helt nye egenskaber
For at sikre optimal formtilpasning er Columbias Base Layer udført i 4-vejs komfort-stræk, der er huller til tommelfingrene og ergonomiske sømme. Base Layer’en skulle derfor føles som et behageligt, ekstra lag hud. Men når det kommer til pasform, vurderer Rasmus, at der er plads til forbedring:
”Man kan godt mærke, at der også er tænkt på andre end lige cykelryttere. Til mit behov er der for meget luft omkring armene – og generelt virker trøjen lidt for stor, selvom den passer i længden,” konstaterer han. Alt i alt er Rasmus dog godt tilfreds:

”Det er et superlækkert kvalitetsprodukt med egenskaber, jeg aldrig før har oplevet i en svedtrøje – og personligt vil jeg ikke køre i andet længere,” slutter han.

Lagt på 16. november 2011 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Tiger of Sweden
 Iceman
 Matinique
 Pre End
 Cottonfield
 Redgreen
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Føntørring af håret - Gode råd når man har travlt
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Husk komplimenterne
Hjemmebagte burgerboller
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds