ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Nissan Invitation

Nissan Invitation

Nissan har løftet sløret for de første detaljer omkring en yderst attraktiv hatchback-konceptbil, som giver en forsmag på koncernens næste generation af kompakte biler – en udfordrer i det populære B-segment, der skal sælges sideløbende med bybilen Micra og den innovative JUKE B-segment-crossover.

Med navnet 'Invitation' vil den dynamiske konceptbil – som præsenteres på dette års biludstilling i Geneve – vise nogle af de innovationer og spændende detaljer, der kan forventes i den nye model, der vil blive lanceret i Europa i 2013.

Designdynamik
Invitation har et energisk design, der bidrager med et præg af frisk stil, innovation og spændende detaljer til det traditionelle bilmarked. Karrosseriets rene og flydende linjer giver et fingerpeg om bilens dynamiske potentiale og sikrer en aerodynamik, der er førende i klassen, og dermed øget effektivitet.

Indvendigt kombinerer en frisk og åben kabine praktiske egenskaber og modernitet med et imponerende kvalitetsniveau og anvendelige, teknologiske detaljer.

Med avanceret motorteknologi, Nissans gennemprøvede letvægtsplatform og et aerodynamisk og effektivt karrosseri er Invitaion førende i klassen, når det gælder brændstofeffektivitet og emissioner. Nissan har en målsætning om en ultralav CO2-emission på under 100 g/km for den bedste model, og alle modeller skal være berettigede til at bære Nissan Pure Drive-mærkatet.

Avanceret sikkerhedsteknologi
Men Invitation er mere end blot en flot bil, der er sjov og økonomisk at køre i. Konceptbilen omfatter nogle af de mest avancerede teknologier, der nogensinde er set i B-segmentet – og de er alle konstrueret for at gøre bilen så sikker som muligt.

Udstyrsdetaljerne omfatter Nissans avancerede Around View Kamera system – nu for første gang i en bil i B-segmentet – der gør bakning og parallelparkering så stressfri som muligt. Derudover indgår også i Invitation, Nissan Safety Shield-teknologierne, som interagerer med området omkring bilen og holder føreren opdateret omkring det, der sker rundt om bilen.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Subaru
 Hyundai
 Ford
 Andre artikler under Bil Nyheder
Ny Audi A1
I 2010 debuterede A1 som helt ny modelrække hos Audi. Nu stiller anden generation af den succesrige kompakte model...
Læs mere
Ford Pass
I en travl hverdag kan det skabe unødig irritation, når man skal køre gade op og gade ned for at lede efter en parkeringsplads inde i...
Læs mere
Ny VW Touareg
Efter 16 år og næsten 1 million producerede eksemplarer præsenterer Volkswagen nu en ny og tredje generation af Touareg...
Læs mere
Ford Mustang Bullitt
Biljagten er legendarisk, og det samme er bilen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Finish
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Blow
Maria Nila Curlicue Cream
Maria Nila Quick Dry Heat Spray
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Play
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds