ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Suzuki Swift Sport


Nu er Suzuki klar med en ny topmodel i Swift serien – Swift Sport. Med udgangspunkt i 3-dørs udgaven har Suzukis ingeniører og designere udviklet den nye Sport som en selvstændig model i Swift serien. Den har fået flere hk, men kører længere på literen og i alle detaljer er der lagt vægt på, at bilen skal levere maksimal køreglæde for hver en investeret krone.

Designmæssigt adskiller Swift Sport sig fra den almindelige Swift med sin markante og aggressive kølergrill. Den omsluttes af de flotte Xenon forlygter, som giver et fantastisk lys og af tågelygterne med metalgrå ribber. Bagpartiet domineres af de to afgangsrør, der er monteret i en grå diffuser og af den lakerede tagspoiler med indbygget stoplys. Selve baglygterne er også re-designet. Set fra siden er sideskørterne med til at sænke det visuelle udtryk af bilen og de store 17” alu-fælge giver prikken over det berømte ”i”.

Under motorhjelmen ligger en 1.6 liters benzinmotor med DOHC, VVT og 16V, som yder 136 hk og har et drejningsmoment på 160 Nm ved 4.400 omdr./minut. Motoren er en videreudvikling af den tidligere Sport motor, der bl.a. byder på varm-smedede stempler med oliekøling. Nyt er, at indsugningsluften styres variabelt afhængigt af motorens omdrejningstal, at modstanden i katalysator og udstødningssystemet er minimeret, og at VVT systemet er justeret for større løft og bedre styring af ventilerne. Alt sammen for at optimere luftgennemstrømningen og dermed motorens effekt. Vægt/kraft forholdet er på 7,7 kg pr. hk i den nye Swift Sport mod 8,2 kg pr. hk i den tidligere model. 0-100 km/t nås på 8,7 sek., og tophastigheden er 195 km/t.

Med en pris på lige under kr. 220.000, placerer Swift Sport sig som et af klassens mest attraktive og køreglade alternativer. Teknikken, kræfterne og køreegenskaberne er én ting. En anden er, at bilen leveres med et udstyrsniveau, der ikke kan matches af andre i prisklassen. Avancerede Bi-Xenonlygter (nær- og fjernlys) med aut. justering og spuler funktion, nøglefri betjening af dørlåse og trykknap start/stop af motoren, klimaanlæg, fartpilot og komplet cd-anlæg med 6 højttalere, USB indgang og Bluetooth er blot nogle eksempler fra udstyrslisten. Andre er de 17” alu-fælge, el-betjente sideruder foran, el-betjente og foldbare sidespejle med varme, multi-justerbart læderrat, komplet skørtesæt og dobbelt sportsudstødning. Sikkerhedsmæssigt er Swift Sport forsynet med ESP, traction control, bremseassistent, ABS, skivebremser hele vejen rundt samt 7 airbags inkl. en knæairbag i førersiden.

Lagt på 14. februar 2012 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Chevrolet
 Subaru
 Hyundai
 Andre artikler under Bil Nyheder
Kia XCeed
Med et flot, udtryksfuldt og moderne design – er den nye Kia XCeed et sporty alternativ til traditionelle SUV’er...
Læs mere
Facelift til Porsche Macan
Den nye Macan lanceres med en effektiv toliters firecylindret turbobenzinmotor med ny...
Læs mere
Ford Puma
Den nye Ford Puma viser nye sider for både Ford og klassen for kompakte crossover- og SUV-modeller...
Læs mere
Škoda Scala
Nyt navn, nyt design og ny teknologi – Škoda Scala sætter ny standard i mellemklassen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Kend din hårtype
Gulerodsflute
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds