ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når en mand åbner bildøren for sin kone er det enten en ny bil eller en ny kone.
Prince Phillip

John Varvatos Classic


John Varvatos parfumen Classic er en smuk kombination af duftnoter, der er både velkendte og unikke – en ægte klassiker.

Duften er skabt af designeren John Varvatos og afspejler idealerne for hans livsstil. Den emmer selvsikkerhed, elegance og maskulinitet med det perfekte strejf af blødhed og lethed, der skaber en fantastisk følelse af intimitet. Fra topnoten til basenoten er duften en lokkende orientalsk blanding af krydderier og træsorter med et strejf af sødme. John Varvatos’ signaturduft indeholder adskillige unikke parfumeingredienser og henvender sig til manden, der sætter pris på personlig stil og balance.

Med denne signaturduft føjer John Varvatos maskulinitet og stil til verdenen af herredufte -præcis som han har gjort det inden for herremode.

Duften er moderne, fræk og sofistikeret - og indgyder en sensuel og samtidig afslappet følelse. Den er lige så elegant og maskulin, som den er fyldig og fængslende. Dens underspillede kraft afspejler det raffinement og blik for detaljer, der altid viser sig så tydeligt i John Varvatos’ design.

Flakonen er inspireret af maskuliniteten, det luksuriøse og strukturerne i Varvatos’ tøjkollektioner og afspejler de samme idealer. Ligesom designerens tøj er flakonen inspireret af både det traditionelle og det moderne - den rundede skulder, det elegante læder, den dramatiske farve og kromdetaljerne. Disse elementer giver også flakonen et strukturelt element, hvor det bløde læder blandes med det glatte glas og krom.

De smukke detaljer på hætten og læderet kombineret med glassets kvalitet gør denne flakon til et symbol på overdådighed og stil. Et symbol på de idealer, som John Varvatos har bygget sit mærke på.

Topnoter
Denne selvsikre orientalske træduft indeholder adskillige parfumeingredienser, der aldrig før er brugt i en herreduft. Duften åbner med fængslende og sprøde noter af blade fra vestindisk tamarindtræ og bløde Medjool-dadler, der fremhæves af en maskulin accent af forfriskende middelhavsurter.

Hjertenoter
En uventet trio af aromatiske dufte indhyller duftens kerne. Korianderfrø skaber balance mellem det krydrede og det friske, mens salvieblomst giver et strejf af tobak og salvieblade. En let rosenblomstrende friskhed udvikler sig til en varm, ambraaroma, og indisk ajowan afrunder hjertenoten med en duft af timian.

Basenoter
Fyldige trædufte blandet med balsam, ambra og læder skaber en sensuel bundnote. Baggrunden fremhæves med Eaglewood og Auramber og skaber en følelse af mystik og stor kraft. En elegant lædernote væver sig gennem basenoten og giver mystikken endnu mere dybde. Som den perfekte afslutning afrundes basenoten med et elegant strejf af sandeltræ, sensuelle balsammer og et drys vanilje.

John Varvatos CLASSIC Eau de Toilette 125 ml kr. 645
John Varvatos CLASSIC Eau de Toilette, 75 ml kr. 460
John Varvatos CLASSIC Deo Stick 75 ml kr. 195

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Beckham Fragrances
 Bvlgari
 Andre artikler under Parfume
Ulrich Lang New York apsu
Ulrich Lang fusionerer eksklusive dufte med fotokunstens verden, idet hver duft er fortolket og...
Læs mere
Clean For Men Classic
Clean For Men Classic er en serie af velduftende produkter til mænd – med en krydret, træagtig moskusduft fanges essensen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Beckham Fragrances
 Bvlgari
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Parfume via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
En duft af dig
Føntørring af håret - Gode råd når man har travlt
Hurtig makeup
Et godt grin er guld værd
Kylling og rejer i kokossovs
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds