ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

John Varvatos Artisan


John Varvatos duft Artisan bygger videre på dette fantastiske originale livsstilsmærkes store succes.

John Varvatos har været dybt involveret i hvert eneste trin i udviklingen af Artisan og duften bærer hans fingeraftryk overalt - de fine detaljer og blandingen af godt gammeldags håndværk og moderne teknik er blevet hans signatur.

Som designeren selv siger: “Hvert aspekt af min nye duft Artisan - lige fra de fint afstemte elementer, der udgør denne unikke duft, til den håndflettede flakon, der rummer duften - afspejler en kunsthåndværkers finesse. Resultatet er en tidløs kvalitet, der afspejler både min respekt for fortiden og min vision for fremtiden.”

Johns tøjdesign er ofte inspireret af historien, og på baggrund af denne inspiration skaber han noget helt nyt og spændende. John Varvatos ønskede at skabe en duft, der rummede en følelse af kunsthåndværk, og som samtidig emmede af modernitet - og resultatet blev Artisan. John Varvatos’ duft Artisan har stærke bånd til hans tidligere to dufte Classic og Vintage, men den har sin helt egen karakteristiske duft.

John Varvatos Artisan har en forfriskende og ren duft af uberørt natur. Den er frisk og fængslende og leder tankerne hen på en lang og afslappende sommerweekend - oplevelsen af naturen i sin reneste og enkleste form.

Artisan-flakonen er inspireret af den traditionelle lommelærkes rene linjer og afslappede elegance. Flakonens facon minder om Classic- og Vintage-duftenes moderne silhuet, men, som det er tilfældet med alle John Varvatos’ herredufte, så skaber de forskellige strukturer et nyt og slående design. Lommelærkeflakonen er omgivet af håndflettet rattan i en lækker karamelfarve, og det giver hver flakon sin helt egen eklektiske karakter. Metalhætten med den sortpatinerede finish er smykket med et præget logo. Resultatet er en umiskendelig følelse af håndlavet luksus, der emmer af sin egen helt unikke charme.

Endnu engang har John Varvatos dannet makkerpar med Rodrigo Flores-Roux fra Givaudan, og sammen har de skabt denne signaturduft. John Varvatos Artisan er en maskulin og moderne fortolkning af citrustemaet og repræsenterer en fusion mellem den klassiske citrus og de krydrede noter, der anvendes i traditionel eau de cologne. Duften byder på en ny fortolkning af det klassiske tema og genskaber den kendte "splash"-følelse ved at blande de mest avancerede og abstrakte parfumenoter og dermed give duften et forfriskende og moderne twist.

Topnoter
Duften åbner med en elektriserende citruseksplosion. Sicilianske klementiner blandes med saftig tangelo-frugt fra Florida og giver den festlige duft af mexicansk vintermandariner et ekstra sprudlende twist. Den skarpe og rene duft af krydderurterne vild timian, merian fra Spanien og græsk lavendel anes i baggrunden.

Hjertenoter
Duftens hjertenote er lige så innovativ, som den er inviterende. Den byder på rene blomsternoter som nordafrikansk appelsinblomst og indisk murraya, det gavmilde orange jasmintræ, der aldrig før er brugt i en herreduft. Den interessante ingefærtrio giver duften et overraskende twist: Dugfrisk ingefærrod fra Kina og varm og lækker nigeriansk ingefær møder den inciterende blå ingefær, som er udviklet specielt af Givaudan.

Basenoter
I baggrunden understøttes den konstante friskhed af en ultramoderne, abstrakt harmoni. Givaudans egne krydrede specialiteter, Kephalis og Georgywood, mødes i skøn harmoni med ambraduftende Belambre and muskduftende Serenolide og giver en fantastisk finish, der er både elegant og kraftfuld.

John Varvatos ARTISAN Eau de Toilette 125 ml kr. 645
John Varvatos ARTISAN Eau de Toilette, 75 ml kr. 460
John Varvatos ARTISAN Deo Stick 75 ml kr. 195

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Beckham Fragrances
 Bvlgari
 Andre artikler under Parfume
Ulrich Lang New York apsu
Ulrich Lang fusionerer eksklusive dufte med fotokunstens verden, idet hver duft er fortolket og...
Læs mere
Clean For Men Classic
Clean For Men Classic er en serie af velduftende produkter til mænd – med en krydret, træagtig moskusduft fanges essensen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Beckham Fragrances
 Bvlgari
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Parfume via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
En duft af dig
Føntørring af håret - Gode råd når man har travlt
Hurtig makeup
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds