ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lægerne har den lykke, at solen skinner over deres helbredelser og deres fejl skjules af tre favne jord.
Sokrates

Oakley lancerer Radarlock

Cavendish i RadarLock brillen

Oakley lancerer nu sin nyeste performance briller, Radarlock med det revolutionerende design med Switchlock-teknologi, der gør det meget enkelt at skifte linserne og tilpasse brillen efter ethvert vejr og omgivelser.

Oakley har udviklet den optimale sportsbrille med højteknologiske detaljer, som alle lever op til selv verdensatleternes høje krav om et på én gang sikkert og komfortabelt fit. Radarlock er optimeret med Oakleys særlige Switclock-teknologi, der gør det lettere end nogensinde før at skifte linserne i brillen til at passe enhver omgivelse.

“Radarlock ændrer spillereglerne for det, der definerer vores evige jagt på innovation”, siger Colin Baden, der er administrerende direktør i Oakley. “Dette banebrydende produkt er den ultimative anvendelse af Oakleys overlegne stel og linser. Radarlock tilbyder et radikalt nyt og kunstfærdigt simpelt system til at skifte linser, og det giver atleterne mulighed for at udnytte den bedste farvetone for et optimalt syn.”

Oakley Switchlock-teknologi gør linseskift hurtigt, nemt og uproblematisk. En simpel skiftemekanik frigør den monterede linse, så en ny kan blive sat i med det samme. Atleter kan tilpasse deres syn til enhver omgivelse og holde trit med skiftende lys ved hurtigt at skifte til den farvetone i linsen, der giver den bedste kombination af filtrering, farvebalance og visuel kontrast. Oakley har desuden udviklet en bred vifte af ultimative performance-linser til Radarlock, der alle er optimerede med uovertruffen klarhed og beskyttelse mod stød med High Definition Optics Stellet er udviklet i det holdbare, letvægtsmateriale, O Matter, som sammen med Oakleys Three-Point Fit gør brillen ultra komfortabel. Three-Point Fit er en ny teknologi fra Oakley, der sikrer, at brillerne sidder perfekt ved de tre belastningspunkter: på næseryggen og bag begge ører.
Desuden sørger Unobtainium-komponenter for at øge brillens greb ved at absorbere sved, når du træner, og adskillige udskiftelige næsepuder giver et sikkert og tilpasseligt fit.

En lang række atleter vil sætte deres lidt til Oakley Radarlock i deres jagt på guld ved dette års OL i London. Gruppen af atleter inkluderer blandt mange andre Bryan Clay, Oscar Pistorius, Mark Cavendish, Lolo Jones, Javier Gomez, Cadel Evans og Kerri Walsh. Det nye Oakley-design kommer derfor til at spille en stor rolle i konkurrencerne fra cykling, roning, skydning, tennis, kano/kajak og beachvolley.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Cottonfield
 Peak Performance
 Pre End
 Bison
 Redgreen
 Matinique
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Lad duften af din parfume vare længere
Æbletærte med kanel
Pas på din hud
Alternativ til almindelig kaffe
En duft af dig
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds