ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En soldat er en forhenværende civilist, der uddannes til at optræde uciviliseret for at bevare civilisationen.
Halfdan Rasmussen

Pumas nye evoSPEED kollektion

Puma evoSPEED

Puma har netop præsenteret deres nye evoSPEED kollektion, den skelsættende performance-kollektion, der for første gang i Sportlifestyle-mærkets historie indeholder produkttilbud til alle PUMA-sportskategorier.

Kollektionen er inspireret af Usain Bolt - verdens hurtigste mand – og giver et svar på alle sportsfolks behov for fart ved at tage performance-teknologi og innovationer og indarbejde dem i fodtøj og tøj udviklet til løb, fodbold, motorsport, golf, cricket og indendørssport.

Alt evoSpeed-fodtøj er designet efter kriterierne "lethed, pasform og fleksibilitet" og har letvægtsmaterialer, øget fleksibilitet og en optimal pasform, der giver en større bevægelsesfrihed for at kunne øge farten - uden at gå på kompromis med støtte til foden.
For første gang i PUMA's historie er den klassiske formstrip blevet ændret, og en ny grafisk version, der sætter fokus på fart med tankerne på Usain Bolt, kan ses på hele den nye evoSPEED-kollektion af fodtøj.

evoSPEED vil blive båret af PUMA's vigtigste sportsfolk inden for løb (f.eks. Usain Bolt), fodbold (f.eks. Sergio Aguero), motorsport (f.eks. Fernando Alonso), golf (f.eks. Rickie Fowler), cricket (f.eks. Yuvraj Singh) og indendørssport (f.eks. Luc Abalo) fra denne sommer.

Løb
BOLT evoSPEED Runner, der er inspireret af de sko, som Usain Bolt vil have på til Diamond League 2012 og OL i London, er en let, åndbar og fleksibel løbesko, der er bygget til at give større hastighed. Med evoFOAM, den lette stødpude i midtersålen, får denne løbesko et hurtigt, følsomt og blødt forløb. BOLT evoSPEED Runner har også et moderne og frisk udseende, der bringer den stærke livsstil ind i løbet.

Fodbold
En del af denne cross category-kollektion er evoSPEED 1 FG, der vil blive båret af PUMA's stjernefodboldspillere inklusive Sergio Aguero, Radamel Falcao og Mario Gomez. Som den næste generation i PUMA's fartkategori er evoSPEED 1 FG én af de letteste støvler på markedet, og den er designet til at hjælpe spillerne med at nå tophastighed. Overlæderet er lavet af et blødt og ultratyndt mikrofibermateriale, mens den indvendige EverFit-struktur giver stabilitet.
Den anatomisk byggede letvægtssål i ét stykke giver stabilitet og støtte ved hjælp af high-tech-materialer, der giver minimal vægt og maksimal fleksibilitet og reaktionsevne. På evoSPEED 1 FG finder man en ekstern hælkappe, der giver en fremragende pasform til hælen, og den nye PUMA evoAptoLast, der giver en pasform, der er førende på området.

Motorsport
Den nyeste model inden for PUMA Motorsport-kollektionen er evoSPEED F1 Mid, der er direkte inspireret af Formel 1-banen og verdens bedste racere såsom Fernando Alonso fra Scuderia Ferrari F1-teamet.
Skoen har en formstøbt EVA-mellemsål, en indvendig EverFit-struktur for bedre pasform, og en høj hælkappe for bedre hold.
Der er blevet tilføjet en næse af gummi på skoen for ekstra holdbarhed. Det minimalistiske mønster og de asymmetriske snørebånd giver fokus på funktionen ved denne sko.

Golf
I golfkategorien repræsenteres hastighed med FAAS Trac evoSPEED. Den nyeste PUMA-golfsko vil blive båret af COBRA PUMA GOLF-superstjernen Rickie Fowler under U.S. Open og andre golfturneringer i 2012. Som ved de andre sko i evoSPEED-kollektionen giver FAAS Trac evoSPEED maksimal fleksibilitet for at forbedre 360°-bevægelser samt ultralette materialer.
De lette og yderst funktionelle materialer giver en uovertruffen beskyttelse takket være særdeles holdbar vandtæthed, fastklæbede samlinger og stor åndbarhed for at beskytte golfspilleren mod vind og vejr. Ydersålen kombinerer retningsbestemt formede S2Quill-pigge med udskiftelige S2Quill-pigge for optimalt hold på golfbanen. Piggene er placeret i en trindelt ydre ramme med ekstra strækelementer, der giver en stabil og støttende platform. Desuden giver FAAS Trac evoSPEED forbedret balance, følelse og tværgående stabilitet.

Cricket
Med evoSPEED Cricket Spike får man nogle af de letteste pigge på markedet. Overlæderet er lavet af et blødt og ultratyndt materiale, mens den indvendige EverFit-struktur, der også anvendes til evoSPEED-skotøj til fodbold og motorsport, giver stabilitet. Et maskeområde giver åndbarhed, og den anatomisk byggede ydersål i ét stykke giver stabilitet og støtte.

Indendørs
En ekstra del af evoSPEED-kollektionen er evoSPEED Indoor 1, der vil blive båret af mange internationale håndboldspillere såsom Luc Abalo og det franske landshold. Skoen lever op til de generelle evoSPEED-kriterier og har meget lette materialer, en meget fleksibel ydersål og EverFit-strukturen, der giver perfekt pasform og støtte. Et stykke med masker giver ekstra åndbarhed, mens den aftagelige perforerede indlægssål giver ekstra komfort.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Iceman
 Pre End
 Bison
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 Peak Performance
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Føntørring af håret - Gode råd når man har travlt
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Husk komplimenterne
Hjemmebagte burgerboller
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds