ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

5 stjerner til Peugeot 208

5 stjerner til Peugeot 208

Peugeot 208 er som den første bil i sin klasse blevet tildelt de maksimale 5 stjerner, efter at Euro NCAP har strammet kriterierne for at opnå det fulde antal stjerner ved deres crashtest.

Målet med 208 var at udvikle en bil, som var kompakt, komfortabel, økonomisk og som havde gode køreegenskaber. At forene disse kriterier i én bil var en udfordring, men at dømme efter de første reaktioner med flere end 40.000 slutsedler underskrevet på europæisk plan er det ”mission accomplished”.

Den uafhængige organisation Euro NCAP har i år introduceret nye standarder, som gør det endnu sværere at opnå de maksimale 5 stjerner i deres sikkerhedstests.

Peugeot 208 er den første bil i sin klasse, som opnår de maksimale 5 stjerner efter de nye skærpede krav. Den har som standard et højt sikkerhedsniveau med bl.a. ABS, ESC, 6 airbags, Isofix beslag, selealarm for fører og passagersæde, multijusterbart rat og højdejusterbare nakkestøtter både for og bag. Også opbygningen af karosseriet bidrager til sikkerheden for bilens passagerer, hvilket fremhæves i konklusionen af Euro NCAP´s crashtest, hvor det bl.a. lyder: ”Sikkerheden for voksne på forsæderne nyder godt af en god stabilitet af karosseriet.” 208 opnår desuden maks. point for børnesikkerhed for et 3 år gammelt barn i en fremadvendt autostol og gør det også rigtig godt, når det gælder sikkerhed for et 18 mdr. gammelt barn i en bagudvendt autostol.

De 5 Euro NCAP-stjerner er en blåstempling af 208´erens sikkerhedsniveau, både når det gælder aktiv og passiv sikkerhed. Herudover er 208 udstyret med features, som yderligere forstærker sikkerheden for føreren, bl.a. den innovative opbygning af et lille dynamisk rat kombineret med head-up instrumentering. Dette minimerer tiden, hvor føreren skal tage øjnene fra vejen for at tjekke informationerne på instrumentpanelet og giver mulighed for både at holde øje med trafikken og hastighed på samme tid.

Den forbedrede vægt (op til 173 kg vægttab) og det lille rat giver udover en bedre styring også god sikkerhed for føreren, men tilbyder samtidig en ny og forstærket køreglæde.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Subaru
 Hyundai
 Chevrolet
 Andre artikler under Bil Nyheder
Ny Audi A1
I 2010 debuterede A1 som helt ny modelrække hos Audi. Nu stiller anden generation af den succesrige kompakte model...
Læs mere
Ford Pass
I en travl hverdag kan det skabe unødig irritation, når man skal køre gade op og gade ned for at lede efter en parkeringsplads inde i...
Læs mere
Ny VW Touareg
Efter 16 år og næsten 1 million producerede eksemplarer præsenterer Volkswagen nu en ny og tredje generation af Touareg...
Læs mere
Ford Mustang Bullitt
Biljagten er legendarisk, og det samme er bilen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Finish
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Blow
Maria Nila Curlicue Cream
Maria Nila Quick Dry Heat Spray
Sexet hår
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds