ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

5 stjerner til Peugeot 208

5 stjerner til Peugeot 208

Peugeot 208 er som den første bil i sin klasse blevet tildelt de maksimale 5 stjerner, efter at Euro NCAP har strammet kriterierne for at opnå det fulde antal stjerner ved deres crashtest.

Målet med 208 var at udvikle en bil, som var kompakt, komfortabel, økonomisk og som havde gode køreegenskaber. At forene disse kriterier i én bil var en udfordring, men at dømme efter de første reaktioner med flere end 40.000 slutsedler underskrevet på europæisk plan er det ”mission accomplished”.

Den uafhængige organisation Euro NCAP har i år introduceret nye standarder, som gør det endnu sværere at opnå de maksimale 5 stjerner i deres sikkerhedstests.

Peugeot 208 er den første bil i sin klasse, som opnår de maksimale 5 stjerner efter de nye skærpede krav. Den har som standard et højt sikkerhedsniveau med bl.a. ABS, ESC, 6 airbags, Isofix beslag, selealarm for fører og passagersæde, multijusterbart rat og højdejusterbare nakkestøtter både for og bag. Også opbygningen af karosseriet bidrager til sikkerheden for bilens passagerer, hvilket fremhæves i konklusionen af Euro NCAP´s crashtest, hvor det bl.a. lyder: ”Sikkerheden for voksne på forsæderne nyder godt af en god stabilitet af karosseriet.” 208 opnår desuden maks. point for børnesikkerhed for et 3 år gammelt barn i en fremadvendt autostol og gør det også rigtig godt, når det gælder sikkerhed for et 18 mdr. gammelt barn i en bagudvendt autostol.

De 5 Euro NCAP-stjerner er en blåstempling af 208´erens sikkerhedsniveau, både når det gælder aktiv og passiv sikkerhed. Herudover er 208 udstyret med features, som yderligere forstærker sikkerheden for føreren, bl.a. den innovative opbygning af et lille dynamisk rat kombineret med head-up instrumentering. Dette minimerer tiden, hvor føreren skal tage øjnene fra vejen for at tjekke informationerne på instrumentpanelet og giver mulighed for både at holde øje med trafikken og hastighed på samme tid.

Den forbedrede vægt (op til 173 kg vægttab) og det lille rat giver udover en bedre styring også god sikkerhed for føreren, men tilbyder samtidig en ny og forstærket køreglæde.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Hyundai
 Ford
 Chevrolet
 Andre artikler under Bil Nyheder
Kia XCeed
Med et flot, udtryksfuldt og moderne design – er den nye Kia XCeed et sporty alternativ til traditionelle SUV’er...
Læs mere
Facelift til Porsche Macan
Den nye Macan lanceres med en effektiv toliters firecylindret turbobenzinmotor med ny...
Læs mere
Ford Puma
Den nye Ford Puma viser nye sider for både Ford og klassen for kompakte crossover- og SUV-modeller...
Læs mere
Škoda Scala
Nyt navn, nyt design og ny teknologi – Škoda Scala sætter ny standard i mellemklassen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
1001 måder af slappe af på
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds