ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Helt ny Toyota Auris

Toyota Auris 2013 model

Toyota Auris anno 2013 har et markant skarpere design, højere kvalitet i kabinen og er billigere i drift end nogensinde før. Med den appetitvækkende cocktail er Toyota nu klar til at løfte sløret for en helt ny Auris.

Et helt nyt design med markant skarpere linjer både på front, sider og bag giver det helt rette indtryk af en bil, hvor dynamik, høj kvalitet og fremragende økonomi er i højsædet.

Den nye Auris er vokset 30 mm i længden og blevet hele 55 mm lavere sammenlignet med den nuværende model. Det har medført en væsentlig rummeligere kabine med 20 mm mere plads til benene som bagsædepassager og perfekt aerodynamik, som betyder både bedre køreegenskaber og lavere brændstofforbrug.

Fronten på den nye Auris kendetegner Toyotas nye designlinje. Ekstremt skarpe linjer og et mere aggressivt udseende med en markant frontgrill fungerer optimalt sammen med LED-kørelyset i de brede, lave forlygter. Bagfra tager den nye Auris også de fleste med storm med nyt lygtedesign og en nydesignet kofanger, der fremhæver bilens nye brede og faste udtryk.

Masser af plads
Indvendigt i Auris gør særligt udvalgte detaljer det til en sand fornøjelse at opholde sig. Lys, knapper, farver og finish er helt i top og efterlader det helt rette indtryk af en bil med masser af plads, høj komfort og generel øget kvalitet af materialerne i kabinen.

Rattet er beklædt med den fineste nappa læder med fine stikninger, ligesom softtouch materialer går igen over både instrumentpanelet og ved dørbeklædningen.

Mere brændstoføkonomiske motorer
Motorvarianterne i næste generation af Auris ligner til forveksling de nuværende. Den vil således kunne fås med enten 1.33 liters eller 1.6 liters benzinmotor, 1.4 liters eller 2.0 liters turbodieselmotor samt 1.8 liters fuldhybridmotor. Forskellen på de nuværende Auris-motorer og de nye er, at de alle er blevet gennemgribende optimeret, hvilket har gjort dem langt mere effektfulde og – på trods af den øgede effekt – samtidig også langt mere brændstoføkonomiske.

Første gang den nye Toyota Auris vises for offentligheden er ved den store internationale biludstilling i Paris i slutningen af september.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Chevrolet
 Hyundai
 Subaru
 Andre artikler under Bil Nyheder
Kia XCeed
Med et flot, udtryksfuldt og moderne design – er den nye Kia XCeed et sporty alternativ til traditionelle SUV’er...
Læs mere
Facelift til Porsche Macan
Den nye Macan lanceres med en effektiv toliters firecylindret turbobenzinmotor med ny...
Læs mere
Ford Puma
Den nye Ford Puma viser nye sider for både Ford og klassen for kompakte crossover- og SUV-modeller...
Læs mere
Škoda Scala
Nyt navn, nyt design og ny teknologi – Škoda Scala sætter ny standard i mellemklassen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Hold gang i romancen
Vaniljekranse
Mad der sætter gang i forbrændingen
Kartoffelsuppe
Kylling og rejer i kokossovs
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds