ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Ny Ford Mondeo med EcoBoost 1.0 motor

Den nye Mondeo tilbydes med Fords prisvindende EcoBoost 1.0 motor

EcoBoost 1.0, som for nylig blev kåret til ’International Engine of the Year’ er den mindste benzinmotor Ford nogensinde har produceret og på den baggrund vil den nye Ford Mondeo sætte helt nye standarder for motorstørrelse, brændstoføkonomi og CO2-udledning i den større mellemklasse.

Den nye Ford Mondeo er bygget på Fords globale CD-platform og vil være tilgængelig både som 5-dørs sedan, stationcar og en særlig europæisk 4-dørs udgave, der ligeledes vil blive udbudt i en hybrid-udgave med 2-liters benzin-motor og et 35kW lithium-ion-batteri. Mondeo’en vil desuden blive udbudt i en diesel-udgave med permanent 4-hjulstræk.
Den nye Mondeo er skåret efter Fords internationale designlinje med vægt på et raffineret, sporty og ekspressivt ydre. Den lave taglinje fremhæver coupe-profilen samtidig med at kabinen byder på masser af praktisk plads. Stationcar-udgaven er udstyret med et skyde-tag i glas.

Intelligent LED-lys
Som den første Ford-model, byder den nye Mondeo på fuldt LED-lys. Det giver ikke blot skarpere lys, men er også mere energi-effektivt end traditionelt filament-lys. Forlygterne følger styringen og lys-fokus ændres efter bilens hastighed. Ved høj hastighed illumineres vejen i dybden, hvorimod der bliver bredere udsyn ved lav hastighed.

Den nye Mondeo er også udstyret med det stemmestyrede kommunikationssystem SYNC med MyFord Touch. Systemet inkluderer en otte tommers farve-touchscreen og giver mulighed for at fungere som WiFi hotspot for op til fem digitale platforme.

Med SYNC og MyFord Touch kan føreren af bilen holde hænderne på rattet og øjnene på vejen og samtidig styre alt fra medieafspillere over mobiltelefon og navigation til klimaanlæg ved hjælp af stemmekommandoer.

Med den nye Mondeo, får Fords oppustelige sikkerhedsseler også debut. Selerne er designet til at reducere hoved-, nakke- og bryst-læsioner for bagsædepassagererne. Ved kollision bliver selerne fyldt med luft på et splitsekund og derved bliver kraftpåvirkningen på kroppen fordelt over et område, der er fem gange så stort som ved konventionelle sikkerhedsseler.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Chevrolet
 Subaru
 Ford
 Andre artikler under Bil Nyheder
Ny Audi A1
I 2010 debuterede A1 som helt ny modelrække hos Audi. Nu stiller anden generation af den succesrige kompakte model...
Læs mere
Ford Pass
I en travl hverdag kan det skabe unødig irritation, når man skal køre gade op og gade ned for at lede efter en parkeringsplads inde i...
Læs mere
Ny VW Touareg
Efter 16 år og næsten 1 million producerede eksemplarer præsenterer Volkswagen nu en ny og tredje generation af Touareg...
Læs mere
Ford Mustang Bullitt
Biljagten er legendarisk, og det samme er bilen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Finish
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Blow
Maria Nila Curlicue Cream
Maria Nila Quick Dry Heat Spray
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Play
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds