ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

VW Golf VII

Golf VII introduceres hos de danske VW-forhandlere 17. og 18. november

Golf er gennem seks generationer blevet en verdensomspændende succes. Med 29,13 millioner solgte Golf på verdensplan, er det med stolthed og store forventninger, at Volkswagen netop har løftet sløret for syvende skud på stamtræet: Golf VII.

Nyt sikkerheds- og komfortniveau
Volkswagen har i udviklingen af Golf VII ,ikke kun tænkt på at gøre syvende generation til en af de mest økonomiske biler til dato. Man har udviklet og optimeret den nye Golf på en lang række områder og ikke mindst komforten og sikkerheden i den nye Golf har været fokusområder.

Den nye Golf har fået langt bedre plads, særligt er der ekstra benplads ved bagsædet og bagagerummet er vokset med 30 l (nu på 380l). Nye banebrydende sikkerhedssystemer er kommet til, som fx multikollisionsbremsen, der er del af standardudstyret, og som bremser bilen ned i ulykkestilfælde, således at yderligere kollisioner undgås. PreCrash-systemet er ligeledes standardudstyr og beskytter passagerer og fører proaktivt ved automatisk at lukke vinduer og stramme seler i kritiske situationer. ACC-systemet, der måler afstanden til forankørende biler og City Emergency Brake, kan nu også fås til Golf. Tillige kan man vælge mellem flere individuelle køre-profiler i den nye Golf, ligesom Volkswagen har udviklet et helt nyt univers af info- og entertainmentsystemer, bl.a. med 5” touch-screen-skærm som standard. Topversionen har net-adgang og en bevægelsessensor, der reagerer på håndbevægelser i umiddelbar nærhed af skærmen – man kan nu røre, uden at røre.

Design: nyudviklet og genkendeligt
Grundarkitekturen i den nye Golf er simpelt, stærkt og selvstændigt, samtidig med at Golf VII bærer det umiskendelige Volkswagen-DNA. Det er umiddelbart ikke til at se, at den nye Golfs eksteriør har ændret sig drastisk, men det har det. Proportionerne er ændret væsentligt takket være den nye MQB-platform (Modulare Querbaukasten). Således er forhjulene rykket hele 4,3 cm fremad, hvilket får motorhjelmen til at virke længere. Samtidig er det visuelle indtryk, at selve kabinen er rykket et skridt baglæns, som hos større modeller, hvor motorhjelmen er væsentligt længere og kabinen er længere tilbage.

Golf VII introduceres hos de danske Volkswagen-forhandlere d. 17. og 18. november 2012

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Chevrolet
 Ford
 Subaru
 Andre artikler under Bil Nyheder
Ny Audi A1
I 2010 debuterede A1 som helt ny modelrække hos Audi. Nu stiller anden generation af den succesrige kompakte model...
Læs mere
Ford Pass
I en travl hverdag kan det skabe unødig irritation, når man skal køre gade op og gade ned for at lede efter en parkeringsplads inde i...
Læs mere
Ny VW Touareg
Efter 16 år og næsten 1 million producerede eksemplarer præsenterer Volkswagen nu en ny og tredje generation af Touareg...
Læs mere
Ford Mustang Bullitt
Biljagten er legendarisk, og det samme er bilen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
London
Et godt grin er guld værd
Du skulle være gået
Huawei AI Cube
Italiensk brød
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds