ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

Ny Nissan Note - Fyldt med avanceret teknologi

Den nye Nissan Note er fyldt med avanceret teknologi

De tider er forbi, hvor avancerede sikkerhedsfunktioner kostede dyrt - Nissan har sat en ny standard i segmentet for mindre biler med den spritnye Nissan Note, der tilbyder en række sikkerhedsteknologier til bilens fører.

Mennesket har normalt et synsfelt på ca. 120 grader. Men førere af den nye Nissan Note får et synsfelt på 360 grader takket være Nissans avancerede ingeniørkunst og avancerede teknologier.

Den nye Note, som blev præsenteret første gang på biludstillingen i Geneve i marts, er den første Nissan med koncernens avancerede Safety Shield. En samlet pakke af teknologier, der giver et helt nyt sikkerhedsniveau i mindre biler i kombination med Around View Monitor.

Med den helt nye Nissan Note kan førerne opleve, hvordan det ville være at have øjne i nakken. Nissans revolutionerende Safety Shield giver i kombination med Around View Monitor ejerne et unikt udsyn, som hjælper med til at minimere risikoen for ulykker, og gør det nemmere og mere sikkert at manøvrere.

Safety Shield omfatter Nissans system til advarsel om biler i den blinde vinkel (Blind Spot Warning), vognbaneassistent og et avanceret Moving Object Detection-system. Alt sammen via bilens vidvinkelkamera, som er placeret bag på bilen. Kameraet giver førerne et synsfelt på over 180 grader fra et punkt lige under bagruden, så de i praksis får øjne i nakken og kan se genstande, der befinder sig uden for deres normale synsfelt. Systemet advarer også førerne om potentielle risici som fx et barn, der nærmer sig deres bakkende Note, eller andre biler, der befinder sig i blinde vinkler. For at sikre, at systemet altid giver et klart billede, har kameraet desuden et innovativt selvrensende system.

Ved hjælp af yderligere tre kameraer - et på kølergrillen og et på hvert sidespejl - kan den nye Note også tilbyde parkeringshjælp med billede i fugleperspektiv, der giver perfekt overblik over bilen. Skærmen på 5,8" er monteret på instrumentpanelet og viser et komplet 360-graders billede, så det bliver markant nemmere og mere sikkert at manøvrere. Nissan Note er den første bil i segmentet med dette avancerede og alligevel letanvendelige system og sætter dermed nye standarder for tilgængeligheden af den type udstyr.

I Danmark starter salget af den nye Nissan Note starter i efteråret 2013.


Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Hyundai
 Chevrolet
 Ford
 Andre artikler under Bil Nyheder
Ny Audi A1
I 2010 debuterede A1 som helt ny modelrække hos Audi. Nu stiller anden generation af den succesrige kompakte model...
Læs mere
Ford Pass
I en travl hverdag kan det skabe unødig irritation, når man skal køre gade op og gade ned for at lede efter en parkeringsplads inde i...
Læs mere
Ny VW Touareg
Efter 16 år og næsten 1 million producerede eksemplarer præsenterer Volkswagen nu en ny og tredje generation af Touareg...
Læs mere
Ford Mustang Bullitt
Biljagten er legendarisk, og det samme er bilen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Blow
IdHAIR Elements Xclusive - Styling Finish
Maria Nila Curlicue Cream
Maria Nila Quick Dry Heat Spray
Pas på din hud
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds