ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

Oaklay BioZone jakke

Oakley BioZoneTM Limited Edition Jakke

Ved dette års APEX Award løb Oakley af med APEX 2013 prisen for deres BioZoneTM Limited Edition Jacket for et unikt snesports design udstyret med Oakleys innovative BioZone-teknologi, som præcist afmærker kroppens anatomiske zoner for at optimere både komfort og præstation.

“Vi er stolte af, at Oakley Apparel bliver anerkendt for unik innovation inden for præstation og stil,” siger Raphael Peck, Oakley's Chief Merchandising Officer for AFA (Apparel/ Footwear/Accessories).

“Vi bestræber os på at opnå det allerbedste inden for form og funktionalitet ved at imødekomme efterspørgsel og behov fra nogle af verdens bedste atleter. For at vinde den efterspurgte APEX Award bliver produktet mål mod planlagt brug og bedømt på innovation og alsidighed, såvel som præstation og anvendelighed i forhold til funktionalitet, pasform og komfort. Æstetik er også et af kriterierne og Polartec(R) definerer dette som “skønhed, stil, flair og grundlæggende principper bag et godt design.”

Vinder af mere end 12 Powder Video priser, den legendariske skiløber Seth Morrison havde stor indflydelse ved testing af originalmodeller på Oakley's design og han gav grundig feedback på baggrund af et bredt betingelsesgrundlag. “Jakken er helt anderledes, men meget bedre i forhold til hvad jeg førhen har prøvet,” sagde Morrison.

Morrison gjorde specielt opmærksom på Oakley BioZone-teknologiens præstation og effektivitet, som benytter adskillige Polartec materialer til denne jakke: “Den måde jakken afmærker kroppens anatomiske zoner gør, at man ikke skal bekymre sig om udluftning. Materialet i sig selv klarer al udluftning, hvilket garanterer at kroppen helt generelt har det behageligt ved brug.”

Oakley's Limited BioZoneTM jakke er det ultimative design til ski og snowboardere. Baseret på resultater fra et studie foretaget af det anerkendte Hohenstein Institut har Oakley undersøgt, hvordan man genkender kroppens særlige behov under aktivitet. Oakley's indsats har resulteret i BioZone-teknologien, og jakken er fortaler for denne industri-ledende innovation.

Designet af Oakley Limited BioZoneTM jakken benytter kombinationen af følgende tekstiler/materialer: Polartec Wind Pro (R), Polartec Power Shield(R) Pro og Polartec Windbloc(R) og sætter standard for temperatur regulation. BioZone-teknologien optimerer præstation og komfort ved at tage hensyn til de tre anatomiske zoner og deres særlige fysiske behov. De tre anatomiske zoner er følgende: Moisture management zoner, insulation zoner og comfort zoner. Moisture management zonerne er udstyret med “wicking” egenskaber, hurtigt tørrende materialer og bakteriedræbende aktivitet til at bekæmpe uønsket lugt. Insulation zonerne indeholder varme og comfort zonerne har fordele som blandt andet ink fleksibel stræk til fri bevægelse/der øger den frie bevægelse.

Oakley Limited BioZoneTM jakke vil være tilgængelig i butikker globalt her i efteråret.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Peak Performance
 Bison
 Pre End
 Cottonfield
 Tiger of Sweden
 Matinique
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Lad duften af din parfume vare længere
Alternativ til almindelig kaffe
En duft af dig
Pas på din hud
Gulerodsflute
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds