ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Andre lever for at spise, jeg spiser for at leve.
Sokrates

Remington Power Pro

Ny forbedret Remington Power Pro serie

Fire nye hårklippere med Pro Power-motorer sikrer effektive resultater på rekordtid. Remingtons tidligere Pro Power-serie blev i 2010 hurtigt et af de bedst sælgende sortimenter af hårklippere i Europa. Nu kommer serien i en ny og forbedret udgave. Hårklipperne HC5800, HC5600, HC5400 og HC5200 trimmer dobbelt så hurtigt sammenlignet med den tidligere serie og gør det endnu nemmere for den moderne mand at nå ud af døren i en fart.

”Med den nye Pro Power-serie har vi forbedret Pro Power-motorerne, så maskinerne klipper 300 mm i sekundet, hvilket er dobbelt så hurtigt sammenlignet med den første serie. Maskinerne er ikke blot hurtige, men kommer også i et elegant design samt i fire forskellige versioner, så vi i højere grad kan imødekomme alles behov,” siger Pernille Torbensson, Category Manager hos Remington.

HC5200: Den enkle og effektive
HC5200 er til manden, der ønsker en sikker og effektiv klipning. Som de tre andre hårklippere er HC5200 udstyret med en Pro Power-motor og selvslibende blade. Efter opladning kan den anvendes i op til 40 minutter uden ledning. Der medfølger to justerbare kamme, så man kan tilpasse trimmelængden fra 3-42 mm.

Tre modeller med ekstra finesser
HC5400 kan prale af lidt flere funktioner end HC5200, mens HC5600 er for ham, der kræver lidt mere endnu. HC5800 er den mest avancerede af de fire modeller.

HC5400
HC5400 leverer som de andre hårklippere i serien en hurtig og effektiv klipning. Hårklipperen har en lithium-drevet brugstid på op til 60 minutter og er udstyret med et skridsikkert greb samt titaniumbelagte blade for en yderst effektiv klipning.

HC5600
Den optimerede Pro Power-motor, de titaniumbelagte blade og det skridsikre greb bliver ved HC5600 suppleret med et Dual-Boost-system. Med dette system kan man ved hjælp af on- og boost-indstillingen skifte mellem normal og maksimal effekt. Der medfølger yderligere en stubbekam til 1,5 mm, så man har mulighed for at forme og trimme efter smag og behag. Maskinen har en opladningstid på 4,5 time, og lithiumbatteriet sikrer en brugstid på op til 120 minutter. HC5600 er også udstyret med en quick charge-funktion, så du ved blot 10 minutters opladning har en brugstid på fem minutter og dermed altid kan træde nyklippet ud af døren.

HC5800
HC5800 er seriens mest avancerede klipper og er som HC5600 også udstyret med et litthiumbatteri, der sikrer op til 120 minutters brug ved blot 4,5 times opladning. Den har ligeledes quick charge-funktionen, den hurtige Pro Power-motor og de titaniumbelagte blade. Ud over disse funktioner er HC5800 udstyret med et Auto-Boost-system, der automatisk registrerer, hvornår der er brug for ekstra kraft og booster til maksimal effekt. Auto-Boost-funktionen gør det mere simpelt, samtidig med at den sikrer et optimalt energiforbrug. HC5800 er udstyret med et digitalt display, som viser batteriniveauet, så du altid kan være et skridt foran og stå skarpt, inden du skal ud af døren. Til HC5800 hører der en stubbekam, der kan tage fra 1-13 mm, hvilket gør maskinen komplet alsidig.

HC5400, HC5600 og HC5800 er alle udstyret med et Quick Wash-system, hvor bladene ved et enkelt klik glider ud, så de nemt og effektivt kan rengøres med vand. Til de tre klippere medfølger der også et USB-kabel, så man kan oplade dem, hvor som helst og når som helst.

Til alle hårklipperne fra Remington Pro Power-serien følger en rengøringsbørste og en olieflaske samt to justerbare kamme (3-42 mm). De vejledende udsalgspriser på HC5200, HC5400, HC5600 og HC5800 er henholdsvis 299 kr., 349 kr., 449 kr. og 549 kr.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Herban Cowboy
 Philips
 label-men
 The Organic Pharmacy
 Weleda
 La Biosthetique
 Andre artikler under Kropspleje
Skånsom barbering
Barbering kan være en hård omgang for huden. Derfor er det vigtig at være opmærksom på at give huden den rigtige pleje...
Læs mere
Hårprodukter fra Antonio Axu
Det svenske hårbrand, Antonio Axu Hair Couture, introducerer tre nyheder...
Læs mere
Björn Axén Hårbørster
Nu lancerer det svenske frisørbrand, Björn Axén, fire professionelle favorit-børster, som alle behandler hår og hårbund...
Læs mere
La Biosthetique Molding Cream
Modelleringscremen indeholder særlige hydrofile fibre, som bliver flydende, når de...
Læs mere
Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask
Efterårets skiftende vejr kan være hårdt for huden...
Læs mere
Styling Paste fra Hårklinikken
Den ultralette, ikke-fedtende og veganske styling paste fra Hårklinikken indeholder...
Læs mere
 ZoomRooms
 American Crew
 Herban Cowboy
 hh simonsen®
 IdHAIR Company A/S
 La Biosthetique
 label-men
 Philips
 The Organic Pharmacy
 Weleda
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kropspleje via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Mandelsplitter
Vaniljekranse
Mad der sætter gang i forbrændingen
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Lækker tomatsuppe
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds