ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst.
Alfred Hitchcock

Audi A7 Sportback facelift

Audi A7 Sportback

Audi har opdateret A7 Sportback grundigt. Den store femdørs coupé er nu blevet endnu mere kraftfuld og attraktiv – takket være nye motorer, nye gearkasser, nye forlygter, baglygter og nye infotainmentsystemer. Den nye A7 Sportback kombinerer emotionaliteten og sportsligheden fra en coupé med komforten fra en Limousine-model og den funktionelle anvendelighed fra en Avant-model.

Mest tydelige er ændringerne på singleframe-grillen, stødfangerne, afgangsrørene samt forlygterne. LED-teknologi er nu standard, mens Audi leverer Matrix-LED-forlygterne som ekstraudstyr. De oplyser vejbanen optimalt uden at blænde andre trafikanter. I kombination med Matrix-LED-forlygterne er blinklyset foran også dynamisk – bagpå er det standardudstyr.

Kørslen i den nye Audi A7 Sportback er suveræn og afslappet. Forsæderne kan som ekstraudstyr udstyres med ventilations- og massagefunktioner, og der kan vælges mellem fire sædevarianter. Betjeningssystemet MMI Radio er standard, og det kan som ekstraudstyr suppleres med et head-up-display, der viser alle vigtige informationer på forruden.

Fra start tilbyder Audi den nye A7 Sportback med fem kraftfulde og topeffektive motorer – to benzinmotorer og tre dieselmotorer. Deres ydelse rækker fra 218 hk til 333 hk, og alle opfylder udstødningsnormen Euro 6. 3.0 TDI clean diesel-motoren med 272 hk er blevet nyudviklet på mange områder. I ultra-versionen med 218 hk og forhjulstræk kører den 3-liters V6-motor hele 21,3 km/l ved blandet kørsel, og det svarer til 122 gram CO2 pr. kilometer. Topmotoren, som er 4.0 TFSI, anvendes i Audi S7 Sportback. Den yder 450 hk og gør brug af den innovative COD-teknologi (cylinder on demand).

3.0 TDI Biturbo clean diesel med kraftfulde 320 hk arbejder sammen med en 8-trins tiptronic-gearkasse, mens alle andre motorer kører med en 7-trins S tronic-gearkasse. Til varianterne med forhjulstræk er dobbeltkoblingsgearkassen komplet nyudviklet og erstatter her multitronic-gearkassen. Det permanente firehjulstræk quattro kan i forbindelse med motorerne fra 272 hk suppleres med sportsdifferentialet, som fordeler kræfterne aktivt mellem baghjulene.

Audi connect er det perfekte supplement til MMI Navigation plus, fordi det kan koble den femdørs coupé op til internettet via den hurtige dataoverførselsstandard LTE. Audi phone box forbinder mobiltelefonen med bilens antenne for at forbedre modtagelsen. Flagskibet inden for hifi-systemerne er Advanced Sound System fra Bang & Olufsen.

Assistentsystemerne – herunder adaptive cruise control med Stop&Go-funktion, den yderligere forbedrede natsynsassistent og sikkerhedssystemet Audi pre sense – er ligeledes topmoderne teknik. Audi side assist og Audi active lane assist arbejder tæt sammen for at gøre vognbaneskift endnu mere sikre.

Den nye Audi A7 Sportback lander hos de danske Audi forhandlerne til september, og priserne er endnu ikke fastlagt.


Lagt på af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Hyundai
 Chevrolet
 Subaru
 Andre artikler under Bil Nyheder
Seat Tarraco
Den nye store SUV fra Seat kommer med masser af standardudstyr...
Læs mere
VW Golf GTI TCR
GTI TCR er inspireret af baneraceren af samme navn, og den succesfulde baneracers specifikationer har præget...
Læs mere
Škoda Scala
Nyt navn, nyt design og ny teknologi – Škoda Scala sætter ny standard i mellemklassen...
Læs mere
Ny Audi A1
I 2010 debuterede A1 som helt ny modelrække hos Audi. Nu stiller anden generation af den succesrige kompakte model...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
La Biosthétiques flotte looks på Berlin Fashion Week
Rens morgen og aften
Husk komplimenterne
Hold din krop sund og smuk
Helsinki
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds