ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lægerne har den lykke, at solen skinner over deres helbredelser og deres fejl skjules af tre favne jord.
Sokrates

Audi A7 Sportback facelift

Audi A7 Sportback

Audi har opdateret A7 Sportback grundigt. Den store femdørs coupé er nu blevet endnu mere kraftfuld og attraktiv – takket være nye motorer, nye gearkasser, nye forlygter, baglygter og nye infotainmentsystemer. Den nye A7 Sportback kombinerer emotionaliteten og sportsligheden fra en coupé med komforten fra en Limousine-model og den funktionelle anvendelighed fra en Avant-model.

Mest tydelige er ændringerne på singleframe-grillen, stødfangerne, afgangsrørene samt forlygterne. LED-teknologi er nu standard, mens Audi leverer Matrix-LED-forlygterne som ekstraudstyr. De oplyser vejbanen optimalt uden at blænde andre trafikanter. I kombination med Matrix-LED-forlygterne er blinklyset foran også dynamisk – bagpå er det standardudstyr.

Kørslen i den nye Audi A7 Sportback er suveræn og afslappet. Forsæderne kan som ekstraudstyr udstyres med ventilations- og massagefunktioner, og der kan vælges mellem fire sædevarianter. Betjeningssystemet MMI Radio er standard, og det kan som ekstraudstyr suppleres med et head-up-display, der viser alle vigtige informationer på forruden.

Fra start tilbyder Audi den nye A7 Sportback med fem kraftfulde og topeffektive motorer – to benzinmotorer og tre dieselmotorer. Deres ydelse rækker fra 218 hk til 333 hk, og alle opfylder udstødningsnormen Euro 6. 3.0 TDI clean diesel-motoren med 272 hk er blevet nyudviklet på mange områder. I ultra-versionen med 218 hk og forhjulstræk kører den 3-liters V6-motor hele 21,3 km/l ved blandet kørsel, og det svarer til 122 gram CO2 pr. kilometer. Topmotoren, som er 4.0 TFSI, anvendes i Audi S7 Sportback. Den yder 450 hk og gør brug af den innovative COD-teknologi (cylinder on demand).

3.0 TDI Biturbo clean diesel med kraftfulde 320 hk arbejder sammen med en 8-trins tiptronic-gearkasse, mens alle andre motorer kører med en 7-trins S tronic-gearkasse. Til varianterne med forhjulstræk er dobbeltkoblingsgearkassen komplet nyudviklet og erstatter her multitronic-gearkassen. Det permanente firehjulstræk quattro kan i forbindelse med motorerne fra 272 hk suppleres med sportsdifferentialet, som fordeler kræfterne aktivt mellem baghjulene.

Audi connect er det perfekte supplement til MMI Navigation plus, fordi det kan koble den femdørs coupé op til internettet via den hurtige dataoverførselsstandard LTE. Audi phone box forbinder mobiltelefonen med bilens antenne for at forbedre modtagelsen. Flagskibet inden for hifi-systemerne er Advanced Sound System fra Bang & Olufsen.

Assistentsystemerne – herunder adaptive cruise control med Stop&Go-funktion, den yderligere forbedrede natsynsassistent og sikkerhedssystemet Audi pre sense – er ligeledes topmoderne teknik. Audi side assist og Audi active lane assist arbejder tæt sammen for at gøre vognbaneskift endnu mere sikre.

Den nye Audi A7 Sportback lander hos de danske Audi forhandlerne til september, og priserne er endnu ikke fastlagt.


Lagt på af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Chevrolet
 Hyundai
 Ford
 Andre artikler under Bil Nyheder
Kia XCeed
Med et flot, udtryksfuldt og moderne design – er den nye Kia XCeed et sporty alternativ til traditionelle SUV’er...
Læs mere
Facelift til Porsche Macan
Den nye Macan lanceres med en effektiv toliters firecylindret turbobenzinmotor med ny...
Læs mere
Ford Puma
Den nye Ford Puma viser nye sider for både Ford og klassen for kompakte crossover- og SUV-modeller...
Læs mere
Škoda Scala
Nyt navn, nyt design og ny teknologi – Škoda Scala sætter ny standard i mellemklassen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Et godt grin er guld værd
Hold gang i romancen
Blåbærmuffins
Mandelsplitter
Husk komplimenterne
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds