ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

RugGear Smartphones

RugGear Smartphones tåler lidt af hvert (Billede: RugGear RG970)

RugGears Android-baserede smartphones kan tåle et fald fra to meters højde og ned på et betongulv.

Alle kender en iPhone eller en Samsung, HTC eller Sony smartphone. Meget få kender RugGears smartphones, selvom de i det daglige kan være mere praktiske end de sarte telefoner fra mobilgiganterne.

RugGear er verdens mest rå og hårdføre. Ikke kun smartphones, der kan tåle at blive lidt snavsede og overlever et kort dyk i en vandpyt, håndvasken eller toiletkummen. Sådan nogle modeller har flere andre også.

Næh, RugGears nye Android-baserede RG960, RG970 og RG220 er beregnet til at blive brugt. Bogstaveligt talt. Udendørs og indendørs og i omgivelser, hvor de kommer ud for lidt af hvert.

De kan således tåle at falde ud af lommen hos en rytter på hest eller cykel. Men de er samtidig pålidelige og solide hjælpere for folk i hårde arbejdsomgivelser – på byggepladser, i industrien, transportsektoren, landbruget, håndværk og fiskeri.

Her har de fleste nemlig oplevet mere end én gang, at deres dyrt indkøbte smartphone er gået i stykker. På grund af fald, vand, snavs, støv osv.

RugGears nye RG960, RG970 og RG220 er ligeglade. De er IP68 godkendte, vandtætte og støvtætte, og de tåler sagtens en fald fra to meters højde og ned på et hårdt cementgulv. Og de overholder samtidig de skrappe militære MIL-STD-810G standarder, så RugGear telefoner kunne optræde i f.eks. det danske militær eller hos politiet.

Tre størrelser skærme
RugGear har tre Android-baserede smartphones, hvor skærmenes størrelser er de vigtigste forskelle.

Skærmene er af den særligt lysstærke type med gorilla-glas, der sikrer, at de kan aflæses tydeligt under selv svære lysforhold, f.eks. i direkte sol. Alle tre er samtidig udstyret med Dual-SIM, så man kan have to telefonnumre på samme smartphone – f.eks. et til arbejde og et til privat.

Endeligt rummer de tre RugGear smartphones sensorer, så de bl.a. kan vise temperatur, barometer, højdemåler, kompas, skridt tæller, GPS lokation og fugtighed.

RugGear RG960 har en skærm på 4,3 tommer, Cortex A9 processor og 8 megapixel kamera med zoom og video optagelser i høj opløsning. Batteriet er på 3.000 mAh, så det kan holde i mange timer uden opladning. Telefonen vejer 260 gram.

RugGear RG970 modellen har en stor 5,3” tommers skærm og en hurtigere MediaTek processor. Kameraet er det samme, og batteriet har en kapacitet på 2.900 mAh. RG970 kan desuden fås med Near Field Communication (NFC) ud over Bluetooth. Vægten er 245 gram.

RugGear RG220 Swift kommer med en 3,2 tommers skærm. Den henvender sig især til de brugere, der vil have deres telefon liggende i mindre lommer i f.eks. arbejdstøj. RugGear RG220 har desuden en dedikeret Push-to-Talk knap, der giver mulighed for walkie-talkie samtaler i lukkede netværk.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Ford
 Subaru
 Hyundai
 Andre artikler under Mobil
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Mobil via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Rens morgen og aften
Lad makeup’en matche håret
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds