ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Dacia Duster

Dacia Duster

Med over 450.000 solgte i Europa siden 2010, og mere end 900.000 på verdensplan i mere end 100 lande, er Dacia Duster den bedst sælgende bil i Renault koncernen.

Priserne begynder ved 139.990 kroner for basisversionen, men importøren forventer, at den bedst sælgende version bliver 90 hk diesel med træk på forhjulene. I mellemste udstyrsniveau - Ambiance - kommer den til at koste 159.990 kroner. Ønsker man 4x4 skal man op i Laureate versionen. Her er der for 184.990 kroner frit valg mellem 90 hk diesel eller den spritnye 125 hk turbobenzinversion. Topversionen med 4x4 er udstyret med 110 hk diesel og koster 224.990 kroner.

Nyt design inde og ude
Den faceliftede Dacia Duster er på alle måder blevet lækrere og mere sofistikeret end forgængeren. Indenfor er der sket en mindre revolution, mens ændringerne udenfor mest kan betragtes som en evolution.

Den nye Dacia Duster har samme proportioner som den gamle. Nemlig en længde på 4.31 meter og en bredde på to meter.

Bag rattet finder man det helt nye instrumentbord som blandt andet indeholder muligheden for at integrere et multimediesystem. I Renault kender man systemet som Medianav. Det indeholder navigation, Bluetooth telefoni, radio mm. Alt sammen styret via en 7 tommers touch skærm. Sæderne er også helt nye med bedre støtte. Ikke blot forsæderne er nye – det er bagsæderne også.

Den nye Dacia Duster fås med både benzin og dieselmotor. Basisversionen kommer med den velkendte 1.6 liters benzinmotor med 105 hk. Denne vil i Danmark kun kunne fås som 4x2 version og kun i basisversionen - Base. Prisen er 139.990 kroner på hvide plader, mens den som varevogn vil kunne fås for lige over 75.000 kr.

Nyheden på benzinsiden er den nye 1.2 TCe motor med 125 hk. Den har et moment på 205 Nm – her er de 90 procent til stede ved 1500 omdr/min.

Træk på to og fire hjul
Dacia Duster fås både i en version med træk på forhjulene og en version med træk på alle fire. I 4x4 versionen er der tale om en ægte off roader. Her er bunden forstærket, og der er øget frihøjde.

Til Dacia Duster er det muligt at købe en del ekstraudstyr. Det mest populære bliver givetvis aircondition til 5990 kroner, medianav til 4990 kroner og måske læderrat til 900 kroner. Det er også muligt at få et specielt 4x4 kit, der får bilen til et se endnu mere rå ud.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Ford
 Subaru
 Hyundai
 Andre artikler under Bil Nyheder
Kia XCeed
Med et flot, udtryksfuldt og moderne design – er den nye Kia XCeed et sporty alternativ til traditionelle SUV’er...
Læs mere
Facelift til Porsche Macan
Den nye Macan lanceres med en effektiv toliters firecylindret turbobenzinmotor med ny...
Læs mere
Ford Puma
Den nye Ford Puma viser nye sider for både Ford og klassen for kompakte crossover- og SUV-modeller...
Læs mere
Škoda Scala
Nyt navn, nyt design og ny teknologi – Škoda Scala sætter ny standard i mellemklassen...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Lad duften af din parfume vare længere
Alternativ til almindelig kaffe
En duft af dig
Pas på din hud
Gulerodsflute
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds