ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

Hverdagsmad med frugt og bær fra River Cottage

Hverdagsmad med frugt og bær fra River Cottage

Ny kogebog fra River Cottage giver inspiration til at bruge køkkenhavens gode frugter og bær i hverdagsmaden.

‘Hverdagsmad med frugt og bær fra River Cottage’ er det nyeste skud på stammen fra tv-kokken og madentusiasten Hugh Fearnley-Whittingstall og opfølgeren til sidste års grønne succes ‘Grøn hverdagsmad fra River Cottage’.

I sin nye kogebog fortæller Hugh om det væld af muligheder, vi har for at bruge klodens store mængder af frugter og bær i vores hverdagsmad. Det gælder i det søde, men også i det salte køkken – og så er det endda sundt.

Inspirationen og den anderledes tilgang til frugt og bær har Hugh hentet fra køkkener over hele verden. Bogen indeholder næsten 200 opskrifter, og her indgår alt lige fra sommerbær, æbler og rabarber til kvæder, pomelo og morbær, ligesom du kan finde en guide til at vælge de lokale, sæsonprægede og dermed de mest miljøvenlige alternativer.

Som i ‘Hverdagsmad fra River Cottage’ (2012) og ‘Grøn hverdagsmad fra River Cottage’ (2013) er Hughs tanker bæredygtighed, gode råvarer og gennemskuelig fødevareproduktion i højsædet.

Hugh Fearnley-Whittingstall er en af Englands mest indflydelsesrige madaktivister og har et hav af tv-programmer bag sig. Herhjemme er han aktuel på både DR2 og TV 2 Fri med bl.a. ‘Mad fra River Cottage’, ‘Jul på River Cottage’, ‘River Cottage – grøntsager’ og senest ‘Hugh i Skandinavien’.

Titel: Hverdagsmad med frugt og bær fra River Cottage
Forfatter: Hugh Fearnley-­Whittingstall
Forlag: Strandberg Publishing

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 Menu
 Faber
 Jesper Holm
 GUBI
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler under Kogebøger
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kogebøger via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Jamie Oliver - Grønt
La Biosthetique Makeup 2019-20 - "Strong Regard"
La Biosthetique Makeup 2019-20 - "Intense Glance"
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit
Huawei Watch GT 2
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds