ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

VW Scirocco med ny motor

Ny motor i faceliftet Scirocco

Nu har Volkswagen gjort Scirocco endnu mere attraktiv med en række kosmetiske ændringer, mere standardudstyr og en ny turbomotor.

Scirocco har altid skilt sig ud med et design kendetegnet ved en karakteristisk silhouette og frække proportioner, men de kosmetiske ændringer har givet Scirocco en skarpere og mere aggressiv fremtoning. Den faceliftede Scirocco kan blandt andet kendes på et ændret frontdesign domineret af en ny frontkofanger med sorte horisontale finner, der løber igennem og opdeler tågeforlygter og blinklys – et stilelement hentet fra Golf GTI. Bi-xenonforlygterne med dynamisk kurvelys, der er standard, har fået et smalt konveks bånd af LED-lys, hvilket yderligere er med til at give Scirocco et unikt udseende. Også bag til er Scirocco strammet op med en ny bagklap, der har en skarpere og mere markant linje mellem et sæt baglygter, der nu huser LED-teknik formet som et C. Scirocco står som standard på elegante 18” Lisboa eller Interlagos letmetalfælge, og dæktrykskontrol er nu en del af det omfattende standardudstyr.

Interiøret i Scirocco har altid udmærket sig ved at være både intimt og rummeligt, og med faceliftet er der skruet mere op for det sportslige præg. Scirocco styres med et lækkert læderbeklædt multifunktionssportsrat med aluminiumsdekor, oven på instrumentbordet finder du en stribe ekstra instrumenter (ladetryksmåler, stopur og olietemperatur), og der er nye sportssæder med Alcantara på sidepuderne.

Ny 180 hk turbomotor
Det er ikke kun visuelt, at Scirocco byder på nyheder, der er også nyt under motorhjelmen. I Danmark vil Scirocco blive tilbudt i to motor-versioner henholdsvis en 2,0 TDI med 150 hk og en ny 2,0 TSI-turbobenzinmotor med 180 hk/280 Nm. Den nye 2-liters turboladet benzinmotor afløser den hidtidige 1,4 TSI (160 hk) og udmærker sig ved at have højere effekt (+ 20 hk) og mere drejningsmoment (+ 40 Nm), hvilket giver mere fart i Scirocco 2,0 TSI, der når 100 km/t på 7,4 sek. (1,4 TSI: 8,0 sek.) og har en topfart på 227 km/t (1,4 TSI: 218 km/t). De forbedrede præstationer er ikke opnået på bekostning af brændstofforbruget, for Scirocco 2,0 TSI er ifølge EU-normen opgivet til at køre 16,7 km/l (1,4 TSI: 15,4 km/l).

Har brændstoføkonomi endnu højere prioritet er en Scirocco 2,0 TDI det oplagte valg. Den kultiverede 150 hk stærke 2-liters TDI-dieselmotor er kraftfuld og leverer et drejningsmoment på hele 340 Nm fra blot 1.750 o/min, hvilket giver overlegne mellemaccelerationer kombineret med et lavt forbrug og 23,8 km/l ifølge EU-normen.

Priserne for den nye Scirocco begynder ved 422.695 kr. ekskl. lev. for en 180 hk 2,0 TSI, og med 6-trins DSG-gear hedder prisen 452.997 kr. Med 2,0 TDI-dieselmotor koster Scirocco 436.497 kr. og med 6-trins DSG-gear 472.997 kr.

Lagt på af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Hyundai
 Ford
 Subaru
 Chevrolet
 Andre artikler under Bil Nyheder
Nissan LEAF
Den nye Nissan LEAF er næste generation af verdens mest solgte nul-emissions-elbil...
Læs mere
Klip for uopmærksom kørsel
Det er positivt, at man nu kan se frem til at få et klip i kørekortet, hvis man f.eks. taler i håndholdt mobil, skriver på tablets eller...
Læs mere
Ny Audi A7 Sportback
Audi A7 Sportbacks udvendige design repræsenterer et nyt designsprog, som Audi præsenterede med...
Læs mere
T-Roc - Helt ny SUV fra VW
Markedet for SUV’er boomer, specielt i klassen for kompakte SUV’er. Efter den succesfulde introduktion af...
Læs mere
 ZoomRooms
 Chevrolet
 Ford
 Hyundai
 Subaru
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bil Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Nye Spa of the World Body Washes
Håndcreme fra Nilens Jord
Mellisa ansigts- og kropsolie
Vegansk hudpleje fra The Body Shop
20 simple slanketips
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds