ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Bocuse - samlede opskrifter af Paul Bocuse

Bocuse - samlede opskrifter af Paul Bocuse

Nu er "Bocuse - samlede opskrifter af Paul Bocuse" udkommet. Kogebogen indeholder 500 klassiske opskrifter af mesterkokken Paul Bocuse, som blev udråbt til århundredets kok af det amerikanske kulinariske institut i 2011.

Den legendariske kok Paul Bocuse er autoriteten inden for klassisk fransk kogekunst. Han har vundet utallige priser og er manden bag adskillige bestseller-kogebøger. Nu udkommer "Bocuse - toute la cuisine de Paul Bocuse" for første gang på dansk.

I denne kogebog deler Paul Bocuse ud af 500 simple, franske opskrifter. Alle opskrifter benytter friske råvarer, som du kan købe hos grønthandleren eller i supermakedet. Kogebogen rummer alt fra supper til souffléer, så du kan altid finde en opskrift, der matcher, hvad du måtte have i dit køkken.

Bogen henvender sig til amatørkokken, der kan lide at lave god mad. Opskrifterne er designet, så de er lette at tilberede derhjemme. Men der er også masser af inspiration til den erfarne kok, for bogen lægger op til, at læseren selv kan fortolke og nytænke de ikoniske retter fra det franske køkken - det handler om madglæde og den gode smag.

Paul Bocuse er kendt som det moderne franske køkkens fader. Han har været den kulinariske ledestjerne gennem 45 år. Bocuse har haft tre Michelin-stjerner siden 1965 og modtog i 1975 "The Legion of Honor".

Titel: Bocuse - samlede opskrifter af Paul Bocuse
Forfatter: Paul Bocuse
Forlag: FADLs Forlag A/S

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Jesper Holm
 Natuzzi
 Faber
 Menu
 Andre artikler under Kogebøger
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomMan's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kogebøger via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Jamie Oliver - Grønt
La Biosthetique Makeup 2019-20 - "Strong Regard"
La Biosthetique Makeup 2019-20 - "Intense Glance"
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit
Huawei Watch GT 2
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds