ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg ved ikke hvad 3. verdenskrig vil blive kæmpet med, men 4. vil blive kæmpet med pinde og sten.
Albert Einstein

H&M Conscious Denim

H&M Conscious Denim

H&M har lanceret Conscious Denim, der en kollektion i rene linjer og moderne styles, der ikke alene er fremstillet af mere bæredygtige materialer men også med mere bevidste processer. For første gang klassificerer H&M vaskeprocesserne for denim efter miljøpåvirkning, herunder både energi- og vandforbrug. Kollektionen indeholder tøj til damer, herrer og børn og vil kunne fås i cirka 1.000 butikker verden over til damer og 700 butikker til herrer og på hm.com.

“Vi er utrolig glade for Conscious Denim hos H&M. Vi har arbejdet hårdt på at reducere vaskeprocessernes miljøpåvirkning og bruge mere bæredygtige materialer. Kollektionen er fyldt med lækre outfit og beviser, at tøj både kan være lækkert og bæredygtigt,” siger Helena Helmersson, Head of Sustainability hos H&M.

Resultatet er en komplet, trendy kollektion i dybe, indigoblå nuancer. Til damer har Conscious Denim sæsonens centrale styles, fra skinny jeans med lav – eller høj talje til boyfriendjeans og jeans der bliver smallere forneden. Ud over disse denim- musthaves er der også styles i mere bæredygtige materialer, der fuldender looket. Indigoblå jogger jeans er lige så bløde og behagelige som sweatpants, og en indigo jumpsuit i Tencel har en skarp, slank silhuet.

Til herrer får de klassiske denimjeans med fem lommer følgeskab af jeans i forskellige styles og nuancer. Desuden er der en denimjakke i dyb indigoblå, en skjortejakke i twill og en indigo uldfrakke, som er perfekt overtøj i denne sæson. Til børnene er der også både jeans og overalls, alle i mere bæredygtige materialer.

Under arbejdet med Conscious Denim har H&M benyttet kriterier fra de spanske denimkonsulenter Jeanologia for at teste vaskeprocesserne, herunder forbrug af vand og energi. For at opfylde H&M’s Conscious Denim-standarder skal materialerne være bæredygtige, og vaskene skal have den højeste status ifølge Jeanologias kriterier. For mere information om Jeanologica besøg jeanologica.com.

Alt tøj i Conscious Denim-kollektionen har et Clever Care-mærke med oplysninger om bæredygtig behandling af tøjet, og hang tags i butikkerne beskriver tøjets Conscious-egenskaber. Det hele indgår i H&M’s langsigtede engagement i mere bæredygtig mode. Yderligere oplysninger findes på hm.com/conscious.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Iceman
 Matinique
 Pre End
 Tiger of Sweden
 Peak Performance
 Cottonfield
 Andre artikler under Tøj & Beklædning
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Veganske sko
Det er ikke kun veganere, der efterspørger de veganske sko, også forbrugergruppen, der kaldes flexitarians ønsker alternativer...
Læs mere
Dr. Martens Worn Differerent
Folk der går med Dr. Martens er vidt forskellige, og netop den forskellighed fejrer mærket i...
Læs mere
Helly Hansen Baselayer med solbeskyttelse
For at kunne yde maksimalt er det essentielt at forblive tør, komfortabel og beskyttet mod...
Læs mere
Nigel Cabourn og Peak Performance
Partnerskabet mellem Nigel Cabourn og Peak Performance har været et naturligt match lige fra...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
 ZoomRooms
 Bison
 Cottonfield
 Iceman
 Matinique
 Peak Performance
 Pre End
 Redgreen
 Tiger of Sweden
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomWoman top 5
Blåbærmuffins
Husk komplimenterne
Alle mennesker har en fortid
Sæt fokus på din søvn
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds